رئیس اتاق تعاون ایران در یاسوج
75درصد اقتصاد کشور دولتی است/نفتی بودن اقتصاد ضربه ای بر پیکر کارآفرینی
رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به اینکه یکی از معضلات اقتصاد کشور دولتی بودن آن است، گفت: 75 درصد اقتصاد در بخش دولتی متمرکز شده که این معضل بزرگی برای کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازبویرخبر،بهمن عبداللهی در مراسم بازگشایی دوباره اتاق تعاون استان کهگیلویه وبویراحمد گفت:ایران در میان 130 کشور جهان رتبه 81 کارآفرینی را در اختیار دارد که رتبه ضعیفی است.
,
تأکیدات رهبری بر اقتصاد تعاونی ها
وی با اشاره به تأکیدات امام راحل و مقام معظم رهبری در خصوص توجه به بخش تعاونی گفت: در دو اصل 43 و 44 قانون اساسی بر اقتصاد تعاونی تأکید فراوانی شده است.
,
رئیس اتاق تعاون ایران بیان کرد: از اول انقلاب رویکرد ما اقتصادی تعاونی بوده چرا که در آموزههای دینی به اقتصاد تعاونی اشاره شده است و در سالهای اخیر در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری به موضوع تعاونی و اقتصاد تعاونمحور بسیار تأکید شده، همچنین حدود اختیارات اقتصاد تعاونی در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری گسترش یافته است.
,اقتصاد دولتی تعاونی ها را کُند کرده است
,
وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات اقتصاد کشور دولتی بودن آن است، گفت: 75 درصد اقتصاد در بخش دولتی متمرکز شده که این معضل بزرگی برای کشور است.
,
نفتی بودن اقتصاد ضربه ای بر پیکر کارآفرینی
عبداللهی تصریح کرد: نفتی بودن اقتصاد و دولتی بودن ضربه بزرگی را به اقتصاد کشور وارد کرده است.
,
رئیس اتاق تعاون ایران با تأکید بر این موضوع که بخش غیر دولتی مشتمل بر بخش تعاونی و خصوصی است که در سالهای گذشته به این حوزه توجه زیادی شده و دولت روحانی هم تصمیمات خوبی در واگذاری اقتصاد به اقتصاد تعاونی و غیر دولتی گرفته است،گفت:در حال حاضر در 31 استان کشور اتاق تعاونی راهاندازی شده و وظیفه داریم اتاق های تعاون را در استانها توسعه بدهیم، ضمن اینکه حمایت از کارآفرینان تعاونگرا اولویت اول اتاق تعاون ایران است.
,
نیازمند حمایت هستیم
عبداللهی بیان کرد: اتاقهای تعاون نیازمند حمایت هستند و دولت هم به تنهای از عهده آنها بر نمیآید بنابراین حمایت از کارآفرینان تعاونگرا را در اولویت قرار دادیم.
,
رتبه ضعیف ایران در جهان
,وی اضافه کرد: مرکز جهانی کارآفرینی گفته ایران در میان 130 کشور دنیا رتبه 81 کارآفرینی را در اختیار دارد که این رتبه بسیار ضعیفی است.
,عبدالهی بیان کرد: کارآفرین کسی است که خلاق باشد و کارهای خلاقانه انجام دهد، همچنین اتاقهای تعاونی شهرستانها راهاندازی و مورد حمایت قرار گیرد.
,لازم به ذکر است پس از پایان این همایش اتاق تعاون کهگیلویه و بویراحمد با حضور دکتر عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران و استاندار و مسئولان استان به طور رسمی بازگشایی شد.
,شایان ذکر است در ادامه رئیس اتاق تعاون ایران و هییت همراه از مجتمع تولیدی بین المللی دناصنعت و مجتمع ورزشی تفریحی اقامتی آزادی باقری بعنوان بزرگترین طرح های تعاونی استان کهگیلویه و بویراحمد بازدید کردند.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه