logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند خبر داد؛

پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند

پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند
رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند از پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نخستین سالن ورزشی ویژه بانوان در شهرک مهک گیلاوند واقع در شهرستان دماوند با حضور مسئولان کلنگ‌زنی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نخستین سالن ورزشی ویژه بانوان در شهرک مهک گیلاوند واقع در شهرستان دماوند با حضور مسئولان کلنگ‌زنی شد.,

حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند در مراسم کلنگ‌زنی نخستین سالن ورزشی ویژه بانوان در این شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان که نسبت به موضوع تقویت ورزش برای آقایان و بانوان اهمیت می‌دهند، اظهار کرد: نیمی از جمعیت جامعه و شهرستان دماوند را بانوان تشکیل می‌دهند و ما باید در کلیه برنامه‌های کاری خود در بخش بانوان توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

, حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاظم فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند در مراسم کلنگ‌زنی نخستین سالن ورزشی ویژه بانوان در این شهرستان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولان که نسبت به موضوع تقویت ورزش برای آقایان و بانوان اهمیت می‌دهند، اظهار کرد: نیمی از جمعیت جامعه و شهرستان دماوند را بانوان تشکیل می‌دهند و ما باید در کلیه برنامه‌های کاری خود در بخش بانوان توجه ویژه‌ای داشته باشیم.,

وی افزود: در حال حاضر، موضوع بهداشت و سلامت این روزها بسیار در سطح کشور و شهرستان دماوند مطرح می‌باشد که باید بحث پیشگیری و درمان، بسیار مهم واقع شود.

,

امام جمعه شهرستان دماوند بیان کرد: سلامت بسیاری از افراد جامعه را ورزش تأمین می‌کند که این امر در زمینه کاهش هزینه‌های درمانی در کشور و شهرستان دماوند تأثیرگذار است.

,

فتاح دماوندی ادامه داد: هرچه ما بتوانیم مجموعه‌های ورزشی را به‌ویژه برای بانوان گسترش بدهیم، به‌طور کلی نشاط و شادابی را در سطح شهرستان افزایش داده و در کاهش بسیار بیماری‌ها قدم برداشته‌ایم.

,

وی تأکید کرد: با حاکمیت شده سلامت در جامعه، مردم در زمینه پیشرفت‌های علمی، تحصیلی و غیره موفق خواهند بود.

,

*پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند

, *پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند, *پیگیری تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند,

ابوذر نادری، رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند در مراسم کلنگ‌زنی نخستین سالن ورزشی ویژه بانوان در این شهرستان اظهار کرد: احداث چنین مکان‌هایی کمترین سهمی است که تقدیم بانوان ارزشی شهرستان دماوند می‌شود و جامعه سلامت از طریق این بانوان ایجاد خواهد شد.

,

وی افزود: امروزه بسیاری از بانوان به امر ورزش اهمیت می‌دهند تا جامعه‌ای سالم داشته باشند و خواه‌ناخواه از مسئولان توقع خواهند داشت تا درباره مطالبات‌شان جامع عمل پوشانده شود.

,

رئیس شورای اسلامی شهرستان دماوند در خصوص توسعه ورزش بانوان در روستاهای این شهرستان، گفت: مسلماً دستگاه‌های اجرایی و سازمان ورزش و جوانان باید اقداماتی اساسی در این خصوص داشته باشند و شهرداری‌ها، بخشداری و دهیاری‌ها که در رأس این نهادها فرمانداری قرار دارد، صدرصد کمک‌هایی خواهند داشت.

,

نادری با بیان اینکه موضوع ورزش در اسلام بسیار تأکید و توصیه شده است، گفت: اگر در بحث تقویت ورزش جامعه موفق باشیم، شاهد شکوفایی و توسعه این امر هستیم و روستاییان ما هم از آن بهره‌مند می‌شوند.

,

وی تأکید کرد: همچنین شورای اسلامی شهرستان دماوند هرجایی که لازم باشد، ورود پیدا خواهد کرد و در حال حاضر هم به دنبال تقویت موضوع ورزش در سطح روستاهای شهرستان دماوند با همکاری مسئولان بخشداری می‌باشیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه