مسئول کتابخانه‌های عمومی قشم ؛

فعالیت هفت کتابخانه عمومی در قشم/ افتتاح کتابخانه جدید موجب تشویق مردم به کتاب‌خوانی می ‌شود

فعالیت هفت کتابخانه عمومی در قشم/ افتتاح کتابخانه جدید موجب تشویق مردم به کتاب‌خوانی می ‌شود
مسئول کتابخانه‌های عمومی قشم گفت : افتتاح ساختمان جدید کتابخانه عمومی باعث ترغیب و تشویق مردم قشم به کتاب‌ و کتابخوانی خوانی می ‌شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امینه دریانورد ، مسئول کتابخانه‌های عمومی قشم در گفتگو با قشم آزادبا اشاره به اظهارات مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در خصوص تحویل دو ماه ساختمان جدید کتابخانه قشم گفت: با محقق شدن این امرضمن برطرف شدن مشکل کمبود جا و مشکلات همیشگی فرسودگی این ساختمان که در سال ۱۳۴۹ ساخته شده٬ باعث ترغیب و تشویق مردم به کتاب و کتاب‌خوانی می ‌شود و با همت و تلاش اهالی فرهنگ قشم به یک مرکز فرهنگی تبدیل خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قشم آزاد,

دریانورد به وضعیت مطالعه و کتابخوانی در این جزیره را رو به بهبود نسبی عنوان کرد و افزود: در شهرستان قشم هفت کتابخانه عمومی وجود دارد که سه کتابخانه قشم٬ درگهان و جزیره هرمز به شکل دو شیفت به علاقه ‌مندان خدمات ارائه می کنند و به شکل نسبی میزان اعضای ثابت کتابخانه‌ها افزایش یافته اسات.

,

وی اظهار کرد: عملاً کتابخانه ‌های قشم از حالت قرائت‌خانه خارج و به شکل فنی ‌تر به نیاز مراجعان پاسخ می‌دهند٬ به ویژه نشست‌های کتاب‌خوان که هر ماه به شکل منظم در کتابخانه‌ها برگزارمی ‌گردد و تأثیر بسیار خوبی بر اعضای کتابخانه‌های شهرستان داشته است .

,

مسئول کتابخانه‌های عمومی قشم بیان کرد : به دلیل حجم برنامه‌ های فرهنگی که برای این روز تدارک دیده شده تصمیم گرفتیم در قشم یک هفته را به نام کتاب٬ کتاب‌خوانی و کتابدار اختصاص دهیم و برنامه‌هایی مانند؛ مسابقه نقاشی٬ قصه‌ گویی کودکان٬ نمایشگاه‌های کاردستی دانش‌آموزی٬ خلاصه ‌نویسی کتاب و نشست کتاب‌خوان٬ عضوگیری رایگان از دانش‌آموزان و چند برنامه ویژه هم در جزیره هرمز با عنوان شب شعر عاشورایی و تجلیل از شرکت ‌کنندگان در نشست‌های کتاب‌خوان این جزیره  را داشتیم .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه