نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی:
انتخابات آمریکا نظام سیاسی این کشور را تحقیر کرد/ اگر شهدای مدافع حرم نبودند نوامیس مسلمانان زیر چکمه های تروریست ها له می شدند
حجت الاسلام ابوترابی فرد در برنامه عطر عاشقی در شهر بادرود گفت:این انتخابات نشان داد که شخص اول یک کشور که ادعای حکمرانی در جهان را دارد چقدر از نظر اخلاقی و فرهنگی از ارزش ها فاصله دارد و چقدر نظام سیاسی این کشور رو به زشتی گرائیده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای نطنز، نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی عصر دیروز در برنامه عطر عاشقی که در حسینیه اعظم شهر بادرود برگزار شد با اشاره به مناظره انتخاباتی در آمریکا و انتخاب رئیس جمهور جدید در این کشور اظهار کرد: در این مناظره انتخاباتی نظام سیاسی این کشور تحقیر شد و انتخابات نشان داد مردم آمریکا نقدهای صریح رئیس جمهور جدید به نظام سیاسی حاکم بر آمریکا را تائید کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای نطنز،,حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد افزود: این انتخابات نشان داد که شخص اول یک کشور که ادعای حکمرانی در جهان را دارد چقدر از نظر اخلاقی و فرهنگی از ارزش ها فاصله دارد و چقدر نظام سیاسی این کشور رو به زشتی گرائیده است.
,وی گفت: به گفته همین منتخب مردم آمریکا، داعش و گروه های تکفیری را آمریکا و ایادی آن به وجود آورده است و کسانی که به صورت واقعی در حال جنگ با گروه های تروریستی هستند کشورهای ایران، عراق، سوریه و روسیه هستند.
,عضو هیأت عالی حل اختلاف قوا و تنظیم روابط قوای سه گانه تاکید کرد: اگر امروز شهدای مدافع حرم و رزمندگان اسلام نبودند، نوامیس مسلمانان زیر چکمه های تروریست ها له می شدند.
,وی ادامه داد: نظام حاکم در جهان از توان خود برای به انحراف کشیدن جوامع بشری کمک گرفته است و برای رسیدن به این مهم از هیچ ابزار و تلاشی فروگذار نمی کند.
,نائب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی خطاب به اقشار مختلف مردم در جامعه اسلامی تصریح کرد: باید در مقابل این جریان ایستاد و با تلاش در عرصه های تولید علم، اقتدار دفاعی، شکوفایی اقتصادی و همراه با وحدت ملی دغدغه روح انتظار را که همان اقامه حق است را برطرف کرد، باید باطل را شناخت و مقابل آن ایستاد.
,وی با بیان اینکه هر کس اراده اش ایستادگی در مقابل باطل باشد، عاشورایی است، افزود: داعشی ها و تکفیری ها به دست استکبار به سرکردگی آمریکا به وجود آمدند تا مقابل جریان آزادی خواه، انسان ساز و عدالت گستر اسلام بایستد و خوشبختانه به دست عاشقان مکتب امام حسین (ع) و دین اسلام در حال سرکوب شدن هستند.
,حجت الاسلام ابوترابی فرد تاکید کرد: کسانی که در راه سرکوب این جریان تروریستی قدم گذاشته اند جز به تفکر عاشورایی و انقلابی نمی اندیشند.
,وی با بیان اینکه دنیای اسلام در دو جبهه مکتب عاشورا را تجلیل و تکریم می کند، ابراز کرد: بسیاری در میدان نبرد و با حضور در جبهه های دفاع حق از باطل و به عنوان مدافع حرم و عده ای در عرصه ادب و با حضور پرشور و باشکوه در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی مکتب عاشورا را قدر دانسته و آن را پاس داشته اند.
,عضو هیأت عالی حل اختلاف قوا و تنظیم روابط قوای سه گانه اضافه کرد: با توجه به اینکه آزادی خواهان جهان به این مهم رسیده اند که در جهان به حق عمل نمی شود، روند بازگشت به مکتب عاشورایی تسریع یافته است و امروز شاهد تجلی مکتب عاشورا در متن زندگی مردم هستیم.
,وی خاطر نشان کرد: به طور حتم اگر مکتب عاشورا در کار نبود نه دفاع مقدسی شکل می گرفت و نه هیچ کس حاضر بود تا فرزند خود را در راه دفاع از اسلام فدا کند.
,برنامه عطر عاشقی که در حسینیه اعظم شهر بادرود برگزار شد به صورت زنده از شبکه اصفهان پخش شد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه