آیت الله علم الهدی:
تأسیس سپاه انقلاب را بیمه کرد/ پاسداران باید با جوشش مردمی مطالبات رهبری را محقق کنند
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از ابتکارات قابل توجه امام راحل(ره) برای بیمه کردن انقلاب، تأسیس سپاه پاسداران بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،آیت الله سید احمد علم الهدی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی سپاه امام رضا(ع)، اظهار کرد: سپاه موجب بیمه شدن نظام و انقلاب شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه اطلاع رسانی سپاه امام رضا(ع)،,وی با بیان اینکه یکی از ابتکارات امام راحل(ره) برای بیمه کردن انقلاب، تأسیس سپاه بود، ابراز کرد: تأسیس سپاه پاسداران برای همیشه انقلاب را از کج رویها و انحرافات حفظ کرد.
,امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: هرگاه حرکتی در قوای کشور، نیروهای مختلف در زمینه انحراف ایجاد شود و نظام بخواهد سقوط کند، سپاه می تواند به عنوان محافظ عمل کند.
,وی افزود: سپاه به عنوان یک نهاد مقدس که رسالت اصلی پاسداری از آرمانهای انقلاب اسلامی را عهده دار است، باید همانگونه که نظام را در برابر دشمنان حفظ می کند، حافظ این انقلاب در مقابل خطر و تهدید ارتجاع باشد.
,آیت الله علم الهدی با اشاره به نقش پاسداران در تحقق مطالبات رهبری، عنوان کرد: اگر موضع گیری در برابر رهبری باشد سپاه بایستی دفاع کند و اما اجرای منویات رهبری باید با جوشش مردمی به میدان بیاید.
,وی یادآور شد: پاسداران انقلاب اسلامی در خط مقدم پیروی از مقام معظم رهبری قرار دارند و باید خود را با ویژگی های شخصیتی سربازان امام حسین (ع) در کربلا تطبیق دهند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه