logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آغاز پهن‌شدن سفره کریمانه نیشابوریان در نجف اشرف

آغاز پهن‌شدن سفره کریمانه نیشابوریان در نجف اشرف
موکب عاشقان امام رضا(ع) وابسته به ستاد بازسازی عتبات عالیات نیشابور از ظهر روز شنبه29آبان ماه اقدام به پهن کردن سفره کریمانه روزانه خود در نجف اشرف کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ موکب عاشقان امام رضا(ع) وابسته به ستاد بازسازی عتبات عالیات نیشابور اقدام به پهن کردن سفره کریمانه روزانه خود از امروز در نجف اشرف کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رضا هادیان مسئول گروه آشپزخانه این ایستگاه صلواتی در گفتگو با خبرنگار عطارنیوز در نجف گفت: از چهاردهم صفر تا بیست و دوم صفر این ایستگاه اقدام به پذیرایی زائران سفر مقدس اربعین می‌کند.

, عطارنیوز ,

وی خاطرنشان کرد: در این مدت 12 هزار نفر در سه نوبت صبحانه، ناهار و شام پذیرایی می‌شوند که در نوبت صبحانه حلیم، در نوبت ناهار پلومرغ و در نوبت شام غذاهای متنوع سرو می‌شود.

,

هادیان محل تامین هزینه این پذیرایی را کمک‌های مالی  اقشار مختلف مردم و برخی نهادهای مردمی چون هیئات و مجامع مذهبی عنوان کرد.

,

وی مقدار مصرفی مواد مذکور را یک تن گوشت قرمز، دو تن گوشت مرغ، سه تن برنج، یک تن سیب‌زمینی، یک تن سیب درختی، هشت تن کنده درخت، 500 کیلوگرم پیاز، 500 کیلوگرم روغن، 270  هزار قرص نان، 20 هزار قالب پنیر یک نفره، چای، قند، نمک، ادویه، ظروف و لیوان یک بار مصرف به‌همراه  12 اجاق گاز و کپسول‌های گاز به ارزش بیش از یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعلام کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه