مسئول بسیج مداحان استان کرمان :

پیاده روی رضوی،حرکتی مردمی و انقلابی است/لزوم فرهنگسازی این پیاده روی در سال های آینده

پیاده روی رضوی،حرکتی مردمی و انقلابی است/لزوم فرهنگسازی این پیاده روی در سال های آینده
مسئول بسیج مداحان استان کرمان گفت : پیاده روی رضوی ، حرکتی انقلابی و مردمی می باشد که باید در جهت فرهنگ سازی آن برای سال های آینده اقداماتی انجام شود تا هر چه پررنگ تر ،جامع تر و مردمی تر برپا شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سید روح الله نیکخواه، مسئول بسیج مداحان استان کرمان در گفتگو با خبرنگار " کرمان۱۴۰۰ " در رابطه با پیاده روی رضوی اظهار داشت : پیاده روی رضوی حرکت نمادین و مردمی است که از امسال در دستور کار هیئت های مذهبی قرار گرفته است و ما هم اعلام آمادگی خود را برای پشتیبانی از این کار مردمی اعلام خواهیم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  سید روح الله نیکخواه، مسئول بسیج مداحان استان کرمان در گفتگو با خبرنگار ",  کرمان۱۴۰۰ ,  کرمان۱۴۰۰ , " در رابطه با پیاده روی رضوی اظهار داشت : پیاده روی رضوی حرکت نمادین و مردمی است که از امسال در دستور کار هیئت های مذهبی قرار گرفته است و ما هم اعلام آمادگی خود را برای پشتیبانی از این کار مردمی اعلام خواهیم کرد.,

وی گفت : این پیاده روی در هیئت های مذهبی ،جامعه مداحان و همه مراکز فرهنگی مردمی در دستور کار قرار گرفته است و بسیج مداحان از این کار معنوی و انقلابی پشتیبانی خواهد کرد .

,

نیکخواه با بیان این که پیاده روی رضوی مراحل ابتدایی خود را سپری می کند ، خاطر نشان کرد : اقداماتی از سوی مسئولین هیئت های مذهبی و مراکز فرهنگی مردمی در جهت باشکوه برگزار شدن این حرکت نمادین صورت می گیرد .

,

وی در ادامه افزود : این پیاده روی ، حرکتی انقلابی و مردمی می باشد که باید در جهت فرهنگ سازی آن برای سال های آینده اقداماتی انجام شود تا هر چه پررنگ تر ،جامع تر و مردمی تر برپا شود .

, ، ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه