عضو سابق شورای شهر لنگرود:

از تعرفه کحالی برای شهرداری لنگرود پشیمانم/انتظار نداشتم کارهای عوام‌فریبانه انجام دهد

از تعرفه کحالی برای شهرداری لنگرود پشیمانم/انتظار نداشتم کارهای عوام‌فریبانه انجام دهد
عضو سابق شورای شهر لنگرود با عذرخواهی از اعضای شورای شهر لنگرود بابت تعرفه کحالی برای لنگرود، تصریح کرد : از تعرفه کحالی برای شهرداری لنگرود پشیمانم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پایگاه اطلاع رسانی لنگرخبر، علی‌اصغر حجامی عضو سابق شورای شهر لنگرود یکی از افرادی بود که برای تعرفه کحالی به عنوان شورای شهر و استیضاح افشین گلباغی فعالیت کرد و از حامیان سرسخت کحالی محسوب می شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لنگرخبر, لنگرود,

عضو سابق شورای شهر لنگرود در گفت‌وگو با خبرنگار لنگرخبر با اشاره به اتفاقات اخیر در شهرداری و شورای شهر لنگرود، اظهار کرد : یکی از افرادی که کحالی را به‌عنوان شهردار لنگرود تعرفه کرد من بودم و برای انتخاب و جمع‌آوری آرا در شورا نیز تلاش کردم.

, لنگرود, لنگرخبر, لنگرود, لنگرود,

علی اصغر حجامی بابیان اینکه اخبار چند وقت اخیر از شهردار لنگرود برایم ناخوشایند بود، گفت : از کحالی انتظار نداشتم کارهای عوام‌فریبانه انجام دهد و بااحساس مردم بازی کند.

, لنگرود,

وی افزود : نظرم نسبت به رضا کحالی برگشت و نتوانست وعده‌های خود را عملی کند و فقط به کارهای ظاهری بسنده کرده است.

,

حجامی با عذرخواهی از اعضای شورای شهر لنگرود بابت تعرفه کحالی برای لنگرود، تصریح کرد : از تعرفه کحالی برای شهرداری لنگرود پشیمانم.

, لنگرود, لنگرود, لنگرود,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه