شهر دوچرخه ایران در آستانه یخ زدگی/ دمای میاندوآب به شش درجه زیر صفر می رود
طبق پیش بینی هواشناسی در سه روز آینده، دمای هوای میاندوآب که هم اکنون نیز زمستانی است، تا شش درجه سانتی گراد زیر صفر نیز کاهش یافته و هوا سردتر نیز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر، این روزها خبر از بارش برف، کاهش دما و سردی هوا در نقاط مختلف کشور یکی از اخبار مهم رسانه ها تبدیل شده و رسانه ها از تعطیلی مدارس شهرهای مختلف به دلیل برودت هوا خبر می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,اما میاندواب هم مانند همیشه از این افت دما که در شهرهای اطراف همیشه با بارش برف همراه بود، بی نصیب نمانده و مردم این شهر روزهای سردی را طی می کنند.
,افت شدید دما که از عصر روز یک شنبه در میاندوآب آغاز شده، سبب شده تا تردد مردم در سطح شهر به حداقل رسیده و لباس های زمستانی، کمی زود تر از فرا رسیدن زمستان و در نخستین روزهای آخرین ماه فصل خزان بر تن میاندوآبی ها بنشیند، این شدت افت دما در حالی که تا کنون میاندوآب بارشی را در نیمه دوم سال به خود ندیده است، در سال های گذشته هر چند بی سابقه نبوده اما شاید کمی زودتر به سراغ میاندوآبی ها آمده است.
,این افت دما به گونه ای که حتی شنیده ها از یخبندان صبحگاهی آب جوی ها در برخی از نقاط روستایی نیز حکایت دارد که این وضعیت در این موقع از سال، کم سابقه بوده است.
,بر اساس اعلام اداره پیش بینی هواشناسی آذربایجان غربی با نفوذ تدریجی توده هوای سرد از عرضهای شمالی، مردم این استان شاهد کاهش محسوس کمینه دما بین ۸ تا ۱۲ درجه در این هفته خواهند بود.
,هم چنین به نوشته مهر، سازمان هواشناسی کشور در اخطاریه ای پیشبینی کرد استقرار توده هوای سرد تا اوایل هفته آینده در غالب نقاط کشور ادامه خواهد داشت.
,اما با این وجود مردم میاندوآب در حالی این روزها یکی از سردترین روزها و شب های سال را تجربه می کنند که برف بسیاری از شهرهای را سفید پوش کرده و باران رحمت الهی در آن شهرها باریدن گرفته و این مردم میاندوآب هستند که هم چنان، دلتنگ بارش نخستین باران پاییزی هستند.
,بر اساس اعلام سازمان هواشناسی کمینه دمای هوای میاندوآب در24 ساعت گذشته یک درجه سانتی گرادزیر صفر وبیشینه آن نیز شش درجه سانتی گراد وهوای میاندوآب نیز کمی ابری بوده است.
,هم چنین طبق این پیش بینی در سه روز آینده هوای میاندوآب کمی ابری تا نیمه ابری همراه با غبارصبحگاهی بوده و تا شش درجه سانتی گراد زیر صفر نیز کاهش یافته و هوا سردتر نیز می شود و در بیشترین حالت نیز به هفت درجه سانتی گراد می رسد.
,سازمان هواشناسی نیز در اطلاعیه ای رعایت توصیه ها و نکات زیر را توسط مردم و کشاورزان خواستار شده است:
,باغبانی:
,اتخاذ تدابیر لازم جهت تعمیر پوشش، تجهیز سیستم های گرمایشی و تامین سوخت گلخانه ها جهت تنظیم دما و رطوبت گلخانه ها و سالن های پرورش قارچ با توجه به کاهش شدید دما
,بستن دریچه ها و تهویه های انبارهای نگه داری میوه جهت جلوگیری از یخ زدگی
,آماده سازی وسایل مواجهه با سرمازدگی نظیر بخاری باغی و ... و ایجاد پوشش بر روی ساقه نهال های جوان
,تسریع در برداشت محصولات مزارع سبزی و صیفی(پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی ) و محصولات باغی و انتقال به انبارهای استاندراد
,خودداری از انجام هرس پائیزه درختان
,تمهیدات لازم جهت استفاده از فروت ست در باغات در ساعات میانی روز
,کارتن بندی دور تنه و شاخه های اصلی درختان میوه
,از بین بردن بقایای مزارع گوجه فرنگی و شخم عمیق در این مزارع جهت از بین بردن جمعیت زمستان گذران آفت مینوز
,تسریع در برداشت محصول انار
,تسریع در ردیابی و مبارزه با مگس زیتون با استفاده از تله های فرمونی و کارت زرد در باغات زیتون
,مبارزه با علفهای هرز باغات میوه در ساعات گرم روز
,کشت محصولات سیر و باقلا
,ادامه برداشت زیتون روغنی
,زراعی:
,تسریع در برداشت ذرت علوفه ای و انتقال به سیلو
,تسریع در انجام آبیاری (خاک آب) در زراعت های غلات
,تسریع در برداشت چغندرقند و انتقال به انبارهای استاندارد
,تسریع در کاشت زراعت های پاییزه آبی و دیم (گندم وجو) و نخود
,مبارزه با علفهای هرز در مزارع کلزا
,ادامه کاشت کلزا و غلات
,دامداری:
,ایجاد حفاظ در آغل ها برای جلوگیری از تاثیر سوز باد بر دام ها
,تأمین سوخت و تنظیم و تهویه دما و رطوبت در مرغداری ها و دامداری ها و تهیه خوراک پر انرژی با توجه به کاهش شدید دما
,زنبورداری:
,انتقال کندو های زنبور عسل از مناطق ییلاق به قشلاق
,محافظت از کندوها به دلیل کاهش شدید دما
,ماشین آلات:
,اضافه کردن ضد یخ به رادیاتور ماشین آلات کشاورزی، موتور های چاه آب و تخلیه محتویات داخل سم پاش ها
,تخلیه آب درتاسیسات آبیاری تحت فشار و خطوط انتقال آب با لوله، برای جلوگیری از ترکیدگی لوله ها و صدمات ناشی از یخ زدگی
,
انتهای پیام/
,
]
ارسال دیدگاه