با حضور معاون سازمان انرژی اتمی؛
اولین همایش ملی مهندسی قدرت و نیروگاه های هسته ای در بوشهر برگزار شد
با حضور معاون سازمان انرژی اتمی اولین همایش ملی مهندسی قدرت و نیروگاه های هسته ای در بوشهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "خارگ خبر"؛ در اولین همایش ملی مهندسی قدرت و نیروگاه های هسته ای که با حضور معاون سازمان انرژی اتمی و فعالان هسته ای، دانشجویان و پژوهشگران برگزار شد معاون سازمان انرژی اتمی گفت: نیروگاه هسته ای از سطح بسیار بالایی برخوردار است به همین جهت تلاش می کنیم زمینه ای برای کاربردی کردن یافته های پژوهشگران در صنعت هسته ای فراهم شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خارگ خبر"؛ ,وی افزود: این همایش ارتباط نزدیک تری بین دانشگاهیان و متخصصین دانشگاه برای تمرکز روی مشکلات نیروگاه و حل علمی آنها دنبال می کند و تلاش می کنیم از این راه کارها استفاده کنیم.
,در این همایش مدیر عامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر اظهار کرد: در حال حاظر برخی از خدمات پشتیبانی فنی خود را از کشور های خارجی تامین می کنیم و امیدوار هستیم که با توانمند کردن مؤسسات تحقیقاتی و شرکت های پشتیبانی این پتانسیل فراهم شده باشد که نیازهای خود را توسط پژوهشگران داخل کشور پوشش دهیم.
,به گزارش خارگ خبر،از 211 مقاله در زمینه حفاظت در برابر اشعه، مواد و سوخت هسته ای، ایمنی و حوادث هسته ای در دو بخش برق و هسته ای که به همایش ارسال شده است 26 مقاله کار آمد مورد تایید قرار گرفته و توسط نیروگاه بوشهر حمایت مالی می شوند.
, خارگ خبر،,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه