مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب:
مسجد، پایگاه و خاستگاه انقلاب اسلامی ایران/ جذب جوانان به بسیج و مسجد از وظایف اصلی هیئت امنای مسجد است
مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب گفت: مساجد، پایگاه و خاستگاه انقلاب اسلامی بوده و انقلاب اسلامی ایران از مساجد شروع شد و ادامه یافت تا به پیروزی رسید و امروز نیز مساجد کانون حرکت های فرهنگی هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر،مهدی بایرامی در همایش ائمه جماعات، هیئت امنا و فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج حوزه سه شهری شهیدباکری میاندوآب با اشاره به نقش علما در دعوت مردم به دین، اظهار کرد: علما نقش مهمی در هدایت جامعه و دعوت مردم دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآببا تاکید بر همکاری هیئت امنای مساجد در جذب جوانان به مسجد، افزود: هیئت امنای مسجد باید دل دریایی داشته و به دنبال جذب حداکثری باشند و با محبت، جوانان را به مساجد جذب کنند.
,وی با اشاره به اینکه مسجد بهترین محل تربیت جوانان انقلابی و ایثارگر است، گفت: شهدای مدافع حرم که فراتر از مرزهای ایران اسلامی، در دفاع از حرم و آرمان های انقلاب اسلامی جان فشانی می کنند از مساجد و پایگاه های مقاومت برخواسته اند.
,بایرامی با بیان اینکه مدافعان حرم، در فراتر از مرزها، امنیت را برای ما به ارمغان می آورند، تصریح کرد: مدافعان حرم در کنار دفاع از حرم حضرت زینب(س)، اجازه نمی دهند تا دشمنان به مرزهای ما نزدیک شوند.
,مدیر حوزه علمیه امام رضا(ع) میاندوآب به انقلاب اسلامی اشاره و مسجد را پایگاه و خاستگاه انقلاب اسلامی عنوان و اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران از مساجد شروع شد و ادامه یافت تا به پیروزی رسید و امروز نیز مساجد کانون حرکت های فرهنگی هستند.
,هم چنین جعفری فرمانده حوزه سه شهری نیز در سخنانی ضمن تبریک هفته بسیج، گفت: بسیج و مسجد مکمل یکدیگر هستند و هیئت امنا، روحانیون و فرماندهان پایگاه های حوزه استحفاظی در همه برنامه حضور حداکثری داشته و دارند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه