در شش ماهه اول سال 95 صورت گرفت

کمک چهار میلیارد ریالی موسسات مردم نهاد به نیازمندان شهرستان بستان آباد

کمک چهار میلیارد ریالی موسسات مردم نهاد به نیازمندان شهرستان بستان آباد
فرماندار شهرستان بستان آباد از کمک چهار میلیارد ریالی موسسه های مردم نهاد این شهرستان در شش ماهه اول سال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار بدر شکوهی در جلسه بررسی مشکلات ثمن و موسسه خیریه مردم نهاد در شهرستان بستان آباد با بیان اینکه این موسسه ها نقش بسزایی در کمک رسانی به مردم ایفا می کنند افزود: موسسه های خیریه و ثمن ها در این شهرستان چهار میلیارد ریال  کمک های مردمی شهرستان را در سال جاری جمع آوری کرده و به گروه های هدف خود کمک کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار ,

وی با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد نقش عمده ای را می توانند در پیشگیری از آسیب های اجتماعی انجام دهند افزود: بیش از سه هزار نفر از طریق این سازمانها آموزش پیشگیری از اعتیاد دیده اند.

,

وی به نیاز این شهرستان برای راه اندازی نمایشگاه دائمی برای ارائه دستاورد های ثمن ها به مردم نیز سخن گفت و افزود: شهرداری بستان آباد باید برای ایجاد نمایشگاه دائمی در راستای توانمند سازی ثمن ها تلاش کند.

,

فرماندار بستان آباد با اشاره  در این شهرستان ۱۵ثمن و مدرسه خیریه مردمی وجود دارد گفت: در راستای ساماندهی این ثمن ها نیازمند زمین برای احداث ساختمان هستیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه