در همایش تجلیل از جهادگران بسیجی برخوار مطرح شد؛
ساخت ۱۴ خانه برای محرومان با تلاش جهادگران بسیجی برخوار/ باید تاثیر اقتصاد مقاومتی در زندگی مردم احساس شود
مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه برخوار گفت: حاصل تلاش ۱۱ گروه جهادی بسیج سازندگی شهرستان در سال جاری، مرمت، نوسازی، به سازی و همچنین ساخت ۱۴ خانه برای محرومان در شهرستان برخوار بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، همزمان با گرامیداشت هفته بسیج، عصر دیروز طی مراسمی با حضور دانشجویان و حجت الاسلام و المسلمین محمودآبادی امام جمعه دولت آباد، شفیعی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج برخوار، امیری معاون سازمان بسیج سازندگی سپاه صاحب الزمان (عج)، نقدی رئیس جهاد کشاورزی برخوار، خدایی بخشدار حبیب آباد، کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد و سلطانی سرپرست فرمانداری برخوار، از گروه های جهادی دانشگاه آزاد اسلامی دولت آباد و رؤسای دستگاه های اجرایی و همکار در زمینه برگزاری اردوهای جهادی در شهرستان برخوار تقدیر و تجلیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار،,مسئول بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج سپاه برخوار در حاشیه همایش تجلیل از جهادگران بسیجی گفت: بسیج سازندگی ناحیه مقاومت بسیج برخوار امسال چهار گروه دانشجویی و هفت گروه محلی در قالب اردوهای جهادی را به مناطق محروم برخوار، شهرستان تیران و کرون و سمیرم اعزام کرد.
,حق شناس حاصل تلاش جهادگران بسیج سازندگی را مرمت، نوسازی، به سازی و همچنین ساخت ۱۴ خانه برای محرومان در شهرستان برخوار عنوان کرد.
,وی افزود: در همین راستا برای اولین بار همایشی با عنوان جهادگران بسیجی با هدف تقدیر و تشکر از گروه های جهادی و دستگاه های همکار و همچنین معرفی فعالیت های گروه های جهادی و ترغیب افرادی که تمایل دارند در این اردوهای جهادی شرکت کنند، برگزار شد.
,حق شناس در ادامه ضمن تشکر بابت همکاری دستگاه های همکار در طرح اردوهای جهادی، عنوان کرد: امسال تعامل خوبی بین دستگاه ها و ادارات شهرستان مانند ناحیه بسیج برخوار، کمیته امداد امام خمینی، بخشداری ها و شهرداری ها برقرار شد و نتیجه این تعامل و هم افزایی، افزایش رضایت مندی عمومی مردم از مسئولان و دستگاه های شهرستان بود.
,*ریشه کن شدن محرومیت ها با افزایش تعامل و هم افزایی ارگان ها و دستگاه ها
,مسئول بسیج سازندگی سپاه برخوار در پایان از رؤسای کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره)، شبکه بهداشت و درمان شهرستان، جهاد کشاورزی، بخشداران به ویژه بخشدار حبیب آباد تشکر و اظهار امیدواری کرد که در صورتی که هماهنگی و هم افزایی دستگاه ها و ارگان ها با یکدیگر ادامه داشته باشد، می توانیم انتظار داشته باشیم به زودی محرومیت ها از بین رفته و اقدامات مؤثری را در سطح شهرستان شاهد باشیم.
,*ترس استکبار از اتحاد مسلمانان و شیعیان در پوشش محدود راهپیمایی اربعین متبلور شد
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه برخوار در ادامه گفت: بسیج ۲۰ میلیونی در راهپیمایی عظیم روز اربعین حسینی تحقق پیدا کرد اما رسانه های خارجی به صورت خیلی محدود آن را پوشش دادند و این در حالی است که اگر جمعیت اندکی در گوشه ای از ایران اعتراضی داشته باشند رسانه های بیگانه و معاند به صورت گسترده آن را پوشش می دهند؛ این خاصیت دشمن ما و نشانه ترس استکبار از مسلمانان و شیعیان و اتحاد آنان است.
,سرهنگ دوم پاسدار محمد شفیعی ضمن گرامی داشت هفته بسیج اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) دستور تشکیل بسیج را قبل از جنگ تحمیلی دادند؛ همان گونه که امام علی علیه السلام نیز خود یک بسیجی تمار عیار بودند و در زمان خود بسیج را راه اندازی کردند.
,وی افزود: بسیج عبارت است از مجموعه ای از پاک ترین انسان ها، فداکارترین افراد و مخلص ترین آن ها که دور هم جمع می شوند در راستای نظام و اسلام و تحقق آن گام بر می دارند و بسیجیان کسانی هستند که دوستان را امیدوار و دشمنان را نا امید کرده اند.
,شفیعی خاطرنشان کرد: پس از جنگ تحمیلی نیز نقش بسیج در عرصه علمی، صنعتی، سازندگی و نظامی گسترش چشمگیر پیدا کرد، همانطور که بسیج سازندگی در زمینه محرومیت زدایی، اقتصاد مقاومتی و راه اندازی مشاغل خانگی اقدامات بسیار خوب و مؤثری انجام داده است.
,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دولت آباد نیز ضمن اشاره به بیانات امروز رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: امسال دومین سالی است که رهبر معظم انقلاب اقتصاد مقاومتی را به عنوان شعار سال انتخاب کرده اند.
,*باید تاثیر اقتصاد مقاومتی در زندگی مردم احساس شود
,کاظمی گفت: رهبر انقلاب در سخنرانی امروز خود به صراحت مطرح کردند که وقتی می گوییم اقتصاد مقاومتی یعنی باید تاثیر آن در زندگی مردم احساس شود و صرفا به برگزاری همایش ها و نمایشگاه ها اکتفا نشود.
,وی تاکید کرد: این صحبت رهبری وظیفه ما را در سطح دانشگاه و زندگی سنگین تر و چراغ راهی برای انجام هر چه بهتر وظایف ما خواهد بود.
]
ارسال دیدگاه