معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان:

اعزام بیش از 260 کاروان از استان همدان به منظور شرکت در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

اعزام بیش از 260 کاروان از استان همدان به منظور شرکت در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره)
معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: بیش از 260 کاروان از سراسر استان همدان به منظور شرکت در مراسم ارتحال حضرت امام خمینی(ره) عصر امروز اعزام می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا روح الله عروجی در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان، اظهارداشت: مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) یک مراسم فرهنگی است چون امام راحل، مردم را به دین‌باوری دعوت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه اطلاع رسانی انصارالحسین (علیه السلام) استان همدان,

وی با بیان اینکه افکار و آرمان‌های امام خمینی(ره)، روح انقلاب اسلامی و شناسنامه و هویت انقلاب است، گفت: سیره و منش امام راحل باید در جامعه و به‌ ویژه برای جوانان و نسل‌های آینده‌ تبیین شود؛ لذا سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب فرصت مناسبی برای پرداختن به این مهم به شمار می‌رود.

,

معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: افراد جوان و مستعدی که می‌توانند پیام مراسم را درک و آن را به دیگران منتقل کنند به مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) اعزام می‌شوند.

,

وی با اشاره به اینکه هر اتوبوس یک کاروان است بنابراین یک روحانی به عنوان مسئول فرهنگی برای آن در نظر گرفته شود، افزود: یک اتوبوس خالی نیز همراه کاروان اعزام شود تا افراد جامانده را هنگام بازگشت به استان برگرداند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه