یک منبع مطلع به نقل از پلیس حله:

۵۰ زائر ایرانی در انفجار حله عراق شهید شدند

۵۰ زائر ایرانی در انفجار حله عراق شهید شدند
یک منبع مطلع در بغداد به نقل از پلیس استان حله اعلام کرد: تعداد ۵۰ تن از هموطنان ایرانی که از زائران مراسم اربعین حسینی بوده‌اند در انفجار حله عراق در روز پنجشنبه شهید شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ این منبع مطلع در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، بر اساس گزارش پلیس استان حله افزود: این انفجار امروز در جنوب بغداد در استان حله در جنب یک پمپ بنزین صورت گرفته است. گفته شده در کامیونی مواد منفجره کار گذاشته شده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی همچنین بر اساس گزارش پلیس استان حله اعلام کرد که حدود ۱۰ الی ۱۵ نفر از هموطنان ایرانی نیز مجروح و زخمی شده‌اند.

,

وی گفت که زائران ایرانی شهید و مجروح شده در این اقدام ترویستی سوار بر یک دستگاه اتوبوس بودند.

,

براثر انفجار خودروی بمب گذاری شده در منطقه الشوملی ، سه راهی اصلی نجف ، کربلا و القادسیه عراق حداقل ده‌ها نفر شهید و زخمی شدند.

,

رییس ستاد اربعین کشورمان نیز حضور شماری از زائران ایرانی در میان شهدا و مجروحان حادثه تروریستی عراق را تایید کرد.

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه