کارشناس دیجیتال‌سازی سازمان‌ کتابخانه‌های آستان قدس رضوی خبر داد:

ثبت بیش از 70 هزار فریم از نسخه های خطی و آثار مکتوب قدیمی جهرم

ثبت بیش از 70 هزار فریم از نسخه های خطی و آثار مکتوب قدیمی جهرم
بیش از 300 عنوان کتاب و 7 هزار سند تاریخی آثار مکتوب و خطی جهرم در بیش از 70 هزار فریم عکسبرداری شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پسین جهرم؛ محمدعلی رمضانی کارشناس دیجیتال‌سازی و فیلمتک سازمان‌ کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از ۴سال پیش گروهی جهت جمع آوری و اسکن نسخ خطی در کل ایران با دستور مستقیم تولیت آستان مقدس رضوی، راه‌اندازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , به نقل از پسین جهرم, پسین جهرم, ؛,  محمدعلی رمضانی کارشناس دیجیتال‌سازی و فیلمتک سازمان‌ کتابخانه‌های آستان قدس رضوی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: از ۴سال پیش گروهی جهت جمع آوری و اسکن نسخ خطی در کل ایران با دستور مستقیم تولیت آستان مقدس رضوی، راه‌اندازی شد.,

رمضانی با اشاره به جمع متخصصین جهت جمع‌آوری نسخ خطی بیان کرد: این گروه متشکل از کارشناسان مرمت و عکس‌برداری است و در هر نقطه از کشور ایران که از این کار استقبال شود و به ما پیشنهاد دهند، کارشناسان ما مراجعه کرده و پس از بررسی گروه عکاسان جهت عکس برداری مراجعه میکنند.

, رمضانی با اشاره به جمع متخصصین جهت جمع‌آوری نسخ خطی بیان کرد: این گروه متشکل از کارشناسان مرمت و عکس‌برداری است و در هر نقطه از کشور ایران که از این کار استقبال شود و به ما پیشنهاد دهند، کارشناسان ما مراجعه کرده و پس از بررسی گروه عکاسان جهت عکس برداری مراجعه میکنند.,

کارشناس دیجیتال‌سازی و فیلمتک سازمان‌ کتابخانه‌های آستان قدس رضوی اظهار داشت: هدف از این کار دیجیتالی کردن اسناد و تسهیل استفاده محققین است و تاکنون از نسخ خطی بیش از ۲۰ شهرستان عکسبرداری شده که پس از آن یک نسخه دیجیتالی در اختیار آن شهرستان قرار میگیرد. 

, کارشناس دیجیتال‌سازی و فیلمتک سازمان‌ کتابخانه‌های آستان قدس رضوی اظهار داشت: هدف از این کار دیجیتالی کردن اسناد و تسهیل استفاده محققین است و تاکنون از نسخ خطی بیش از ۲۰ شهرستان عکسبرداری شده که پس از آن یک نسخه دیجیتالی در اختیار آن شهرستان قرار میگیرد. ,

رمضانی استقبال مردم جهرم را خوب دانست و تصریح کرد: اسناد اسکن شده به نام خود عزیزان ثبت می شود و اگر اشخاصی شرایط نگهداری اسناد خطی را نداشته باشند با توجه به شرایط مساعد و امکانات لازم نگهداری اسناد و با نظر خودشان، میتوانند اسناد را به صورت امانت یا اهدایی به کتابخانه آستان قدس رضوی بسپارند.

, رمضانی استقبال مردم جهرم را خوب دانست و تصریح کرد: اسناد اسکن شده به نام خود عزیزان ثبت می شود و اگر اشخاصی شرایط نگهداری اسناد خطی را نداشته باشند با توجه به شرایط مساعد و امکانات لازم نگهداری اسناد و با نظر خودشان، میتوانند اسناد را به صورت امانت یا اهدایی به کتابخانه آستان قدس رضوی بسپارند.,

وی در پایان با اشاره به عکس برداری و ثبت بیش از 70 هزار فریم از 300 عنوان کتاب و 7 هزار سند تاریخی مربوط به جهرم خاطرنشان کرد : این اسناد در اختیار شورای شهر و کتابخانه آیت الله العظمی حاج سید عبدالحسین نجفی لاری قرار می گیرد .

, وی در پایان با اشاره به عکس برداری و ثبت بیش از 70 هزار فریم از 300 عنوان کتاب و 7 هزار سند تاریخی مربوط به جهرم خاطرنشان کرد : این اسناد در اختیار شورای شهر و کتابخانه آیت الله العظمی حاج سید عبدالحسین نجفی لاری قرار می گیرد .]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه