خلاف گویی های رئس جمهور/
روحانی "تابستان" ۹۵: این که برخلاف گذشته می گوییم در "زمستان" هرچه می خواهید گاز مصرف کنید یعنی امنیت/ "پاییز" ۹۵: قطعی گاز در شمال و مرکز و بی آبی و بی برقی در غرب
فارغ از خلاف گویی های رئس جمهور از عملکرد دولتش، کارشناسان معتقدند بخشی از مشکلات بالا رفتن مصرف و قطعی گاز ناشی از اطلاعات غلط روحانی به مردم و عدم کنترل مصرف است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، روحانی ۱۱ مرداد در سالگرد تاسیس شرکت گاز گفت: "اینکه زمستانهای گذشته می گفتند گاز کم داریم، مردم کمتر مصرف کنند و حتی گاز برخی مناطق قطع و وصل می شد، آرامش را از مردم کشور می گرفت اما در دولت فعلی مسئولان مرتب گفتند که برای مصرف گاز نگرانی وجود ندارد، این همان امنیتی است که ما می گوییم".
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,,
این در حالی است که در شمال کشور بارش یک برف بسیار معمولی قطعی گاز و البته آب و برق ده ها شهر و روستا بحران به بار آورده و همزمان در استان های مرکزی کشور از جمله اصفهان قطعی گاز گزارش می شود. در کرمانشاه نیز اعلام شد گاز مناطق صنعتی برای رسیدن گرما به خانه ها قطع می شود.
,,
به گزارش مرصاد، فارغ از خلاف گویی های رئس جمهور از عملکرد دولتش، کارشناسان معتقدند بخشی از مشکلات بالا رفتن مصرف و قطعی گاز ناشی از اطلاعات غلط روحانی به مردم و عدم کنترل مصرف است.
]
ارسال دیدگاه