نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری در جمع مردم بوشهر:
دامنه بسیج منحصر به ایران اسلامی نیست/ امروز بسیج تبدیل به یک فرهنگ بین المللی شد
آیت الله محسن حیدری با بیان اینکه بسیج دامنه آن منحصر به ایران اسلامی نیست،گفت:در حال حاظر امت های مسلمان نظیر لبنان، سوریه، یمن و عراق از بسیج الگو گرفتند و با تشکیل بسیج مردمی فتنه تکفیری ها در کشورشان را نابود می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازگام نیوز ؛ آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری و امام جمعه مردم اهواز در مراسم تجمع بزرگ مدافع حرم بمناسبت بزرگداشت هفته بسیج، اظهار داشت: شجره طیبه بسیج از مصادیق طیبه قرآنی است چون از متن قرآن و زیر بنای اسلام گرفته شده است و ماهیت آن همان جهاد است و جهاد در اسلام از اصول و مهم ترین اعمال است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز ؛, آیت الله محسن حیدری نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری و امام جمعه مردم اهواز در مراسم تجمع بزرگ مدافع حرم بمناسبت بزرگداشت هفته بسیج، اظهار داشت: شجره طیبه بسیج از مصادیق طیبه قرآنی است چون از متن قرآن و زیر بنای اسلام گرفته شده است و ماهیت آن همان جهاد است و جهاد در اسلام از اصول و مهم ترین اعمال است., اظهار داشت: شجره طیبه بسیج از مصادیق طیبه قرآنی است چون از متن قرآن و زیر بنای اسلام گرفته شده است و ماهیت آن همان جهاد است و جهاد در اسلام از اصول و مهم ترین اعمال است.,وی با بیان اینکه در اسلام سه نوع جهاد اصغر، اکبر و کبیر داریم گفت: جهاد اصغر همان جهاد نظامی است و جهاد اکبر، جهاد نفس، رشد و تکامل انسان است که انسان باید در راستای اهداف الهی نفس خود را تربیت کند.
, وی با بیان اینکه در اسلام سه نوع جهاد اصغر، اکبر و کبیر داریم گفت: جهاد اصغر همان جهاد نظامی است و جهاد اکبر، جهاد نفس، رشد و تکامل انسان است که انسان باید در راستای اهداف الهی نفس خود را تربیت کند., وی با بیان اینکه در اسلام سه نوع جهاد اصغر، اکبر و کبیر داریم گفت: جهاد اصغر همان جهاد نظامی است و جهاد اکبر، جهاد نفس، رشد و تکامل انسان است که انسان باید در راستای اهداف الهی نفس خود را تربیت کند.,نماینده مردم اهواز در خبرگان رهبری افزود: جهاد کبیر، جهاد فراگیر است که در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و در برخورد با فتنه ها حرف اول و آخر را زده است.
, نماینده مردم اهواز در خبرگان رهبری افزود: جهاد کبیر، جهاد فراگیر است که در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و در برخورد با فتنه ها حرف اول و آخر را زده است., نماینده مردم اهواز در خبرگان رهبری افزود: جهاد کبیر، جهاد فراگیر است که در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و در برخورد با فتنه ها حرف اول و آخر را زده است.,وی خاطر نشان کرد: در فتنه هایی که بعد از دفاع مقدس، مثل فتنه 78 و 88، این بسیجیان بودند که لبیک گوی رهبری بودند و پیش قراول برای ایستادگی و دفاع از حریم ولایت شدند.
, وی خاطر نشان کرد: در فتنه هایی که بعد از دفاع مقدس، مثل فتنه 78 و 88، این بسیجیان بودند که لبیک گوی رهبری بودند و پیش قراول برای ایستادگی و دفاع از حریم ولایت شدند., وی خاطر نشان کرد: در فتنه هایی که بعد از دفاع مقدس، مثل فتنه 78 و 88، این بسیجیان بودند که لبیک گوی رهبری بودند و پیش قراول برای ایستادگی و دفاع از حریم ولایت شدند.,حجت الاسلام حیدری با بیان اینکه بسیج دامنه آن منحصر به ایران اسلامی نیست، خاطر نشان کرد: در حال حاظر امت های مسلمان مثل حزب الله در لبنان و مقاومت در سوریه و حشد الشعبی در عراق از بسیج الگو گرفتند و با تشکیل بسیج مردمی فتنه تکفیری ها در کشورشان را نابود می کنند.
, حجت الاسلام حیدری با بیان اینکه بسیج دامنه آن منحصر به ایران اسلامی نیست، خاطر نشان کرد: در حال حاظر امت های مسلمان مثل حزب الله در لبنان و مقاومت در سوریه و حشد الشعبی در عراق از بسیج الگو گرفتند و با تشکیل بسیج مردمی فتنه تکفیری ها در کشورشان را نابود می کنند., حجت الاسلام حیدری با بیان اینکه بسیج دامنه آن منحصر به ایران اسلامی نیست، خاطر نشان کرد: در حال حاظر امت های مسلمان مثل حزب الله در لبنان و مقاومت در سوریه و حشد الشعبی در عراق از بسیج الگو گرفتند و با تشکیل بسیج مردمی فتنه تکفیری ها در کشورشان را نابود می کنند.,وی با اشاره به چفیه بسیج، خطاب به بسیجیان گفت: این چفیه شما برای مردم عراق بزرگترین مدال افتخار شده است و لذا بسیج به یک فرهنگ جهانی و بین المللی تبدیل شده است.
, وی با اشاره به چفیه بسیج، خطاب به بسیجیان گفت: این چفیه شما برای مردم عراق بزرگترین مدال افتخار شده است و لذا بسیج به یک فرهنگ جهانی و بین المللی تبدیل شده است., وی با اشاره به چفیه بسیج، خطاب به بسیجیان گفت: این چفیه شما برای مردم عراق بزرگترین مدال افتخار شده است و لذا بسیج به یک فرهنگ جهانی و بین المللی تبدیل شده است.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه