logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یادداشت/

بسیجی، حمایت از دولت های انقلابی را برخود واجب می داند

بسیجی، حمایت از دولت های انقلابی را برخود واجب می داند
امروز تمام قدرتمندان دنیا فهمیده‌اند که این فرهنگ بسیجی از هر سلاح استراتژیک و هسته‌ای در جهان خطرناک تراست و هیچ کاری با آن نمی شود کرد زیرا پیروزی و شکست برایش مساوی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز حضرت امام خمینی (ره) که همیشه بر نقش مردم و اهمیت حیاتی آن در تأمین سلامت و موفقیت نظام تاکید می کردند، با درایت خاصی در آذرماه 1358، طی فرمایشی ضرورت تشکیل بسیج مستضعفان یا مدرسه عشق را اعلام و فرمودند: (( بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نمودند)).

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گام نیوز حضرت امام خمینی (ره) که همیشه بر نقش مردم و اهمیت حیاتی آن در تأمین سلامت و موفقیت نظام تاکید می کردند، با درایت خاصی در آذرماه 1358، طی فرمایشی ضرورت تشکیل بسیج مستضعفان یا مدرسه عشق را اعلام و فرمودند: (( بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکیل آن را همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضا نمودند))., گام نیوز ,

برکات این شجره طیبه و عطر دل انگیز شکوفه های آن، در طی سالهای اولیه انقلاب و جنگ تحمیلی و بعد از آن به سراسر کشور اسلامی ما رسید و فضای میهن را معطر ساخت و انقلاب و جنگ را به نفع اسلام و مسلمانان به پایان رسانید و این همه عزت در پرتو جهان بینی و تدبیر آن پیر فرزانه یعنی امام خمینی (ره) و حضور نیروهای مردمی و پیوند الهی آنان با ولایت فقیه حاصل شد.

, برکات این شجره طیبه و عطر دل انگیز شکوفه های آن، در طی سالهای اولیه انقلاب و جنگ تحمیلی و بعد از آن به سراسر کشور اسلامی ما رسید و فضای میهن را معطر ساخت و انقلاب و جنگ را به نفع اسلام و مسلمانان به پایان رسانید و این همه عزت در پرتو جهان بینی و تدبیر آن پیر فرزانه یعنی امام خمینی (ره) و حضور نیروهای مردمی و پیوند الهی آنان با ولایت فقیه حاصل شد. ,

حضور مردم در جریان نهضت تحریم تنباکو و مبارزه بر ضد استعمار دولت انگلیس به فتوای میرزای شیرازی، و همچنین قیام عده زیادی از مردم قم و ورامین و شهرهای دیگر کشور در سال 42 در زمان پهلوی، و استمرار مبارزه تا سرنگونی حکومت شاهنشاهی در 22 بهمن 57 ماهیت بسیجی داشت.

, حضور مردم در جریان نهضت تحریم تنباکو و مبارزه بر ضد استعمار دولت انگلیس به فتوای میرزای شیرازی، و همچنین قیام عده زیادی از مردم قم و ورامین و شهرهای دیگر کشور در سال 42 در زمان پهلوی، و استمرار مبارزه تا سرنگونی حکومت شاهنشاهی در 22 بهمن 57 ماهیت بسیجی داشت. ,

در اندیشه امام روح الله، بسیج نهادی است اجتماعی با ابعاد متعدد. در این نگرش بسیج دیگر صرفاً سازمانی نظامی نسبت که فقط در زمان جنگ و برای دفاع در مقابل دشمن شکل گرفته باشد، بلکه نهادی است وسیع و پاسخگوی نیازهای اساسی و حیاتی جامعه، که با اجزای دیگر نظام هماهنگی و پیوند دارد و انفصال آن جز با انحلال جامعه اسلامی متصور نیست.

, در اندیشه امام روح الله، بسیج نهادی است اجتماعی با ابعاد متعدد. در این نگرش بسیج دیگر صرفاً سازمانی نظامی نسبت که فقط در زمان جنگ و برای دفاع در مقابل دشمن شکل گرفته باشد، بلکه نهادی است وسیع و پاسخگوی نیازهای اساسی و حیاتی جامعه، که با اجزای دیگر نظام هماهنگی و پیوند دارد و انفصال آن جز با انحلال جامعه اسلامی متصور نیست.,

امروز تمام قدرتمندان دنیا فهمیده‌اند که این فرهنگ بسیجی از هر سلاح استراتژیک و هسته‌ای در جهان خطرناک تراست و هیچ کاری با آن نمی شود کرد زیرا پیروزی و شکست برایش مساوی است.
بسیجی با برخورداری از روحیه اطاعت پذیری عالمانه وآگاهانه از رهبرکبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و مقام عظمای ولایت امام خامنه‌ای حمایت از دولت های انقلابی را بر خود واجب می داند.

, امروز تمام قدرتمندان دنیا فهمیده‌اند که این فرهنگ بسیجی از هر سلاح استراتژیک و هسته‌ای در جهان خطرناک تراست و هیچ کاری با آن نمی شود کرد زیرا پیروزی و شکست برایش مساوی است.
بسیجی با برخورداری از روحیه اطاعت پذیری عالمانه وآگاهانه از رهبرکبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) و مقام عظمای ولایت امام خامنه‌ای حمایت از دولت های انقلابی را بر خود واجب می داند.
,
,

همانگونه که امام خامنه‌ای در دیدار اخیر خودبا بسیجیان سراسر کشوراعلام داشتند که عده‌ای دنبال رقیب سازی برای بسیج هستند تا بتوانند از این شگرد اهداف سیاسی خود را دنبال کنند. لازم است مسئولین کشوربه ویزه دولت مردان به این نکته مهم توجه جدی داشته باشند وازفتنه های تفرقه افکنانه جلوگیری نمایند.

, همانگونه که امام خامنه‌ای در دیدار اخیر خودبا بسیجیان سراسر کشوراعلام داشتند که عده‌ای دنبال رقیب سازی برای بسیج هستند تا بتوانند از این شگرد اهداف سیاسی خود را دنبال کنند. لازم است مسئولین کشوربه ویزه دولت مردان به این نکته مهم توجه جدی داشته باشند وازفتنه های تفرقه افکنانه جلوگیری نمایند.,

یکی از اهداف بسیج، تشویق و تربیت نوجوانان و جوانان با فرهنگ بسیجی در مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج است که فقدان مکان مناسب برای   فعالیت بعضی از پایگاههای بسیج، کمبود بودجه کافی برای سازماندهی و فقدان نیروی انسانی پاسخگو به صورت تمام وقت در پایگاه های مقاومت یکی از از مشکلات و معضلاتی است که مسولین امرباید دراندیشه آن باشند وپیگیریهای لازم به عمل آورند  .
 
مهدی هنردیده عضو شورای حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر

, یکی از اهداف بسیج، تشویق و تربیت نوجوانان و جوانان با فرهنگ بسیجی در مساجد و پایگاههای مقاومت بسیج است که فقدان مکان مناسب برای   فعالیت بعضی از پایگاههای بسیج، کمبود بودجه کافی برای سازماندهی و فقدان نیروی انسانی پاسخگو به صورت تمام وقت در پایگاه های مقاومت یکی از از مشکلات و معضلاتی است که مسولین امرباید دراندیشه آن باشند وپیگیریهای لازم به عمل آورند  .
 
مهدی هنردیده عضو شورای حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه