حجت الاسلام و المسلمین توحیدی:
تفکر و اندیشه بسیجی خواب وحشت بر پیکر دشمنان انداخته است
امام جمعه موقت گرمی گفت: تفکرو اندیشه بسیجی امروز در آن سوی مرزها خواب وحشتی برپیکر رژیم منفور آل سعود و اسرائیل غاصب انداخته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیفار، حجت الاسلام و المسلمین توحیدی امام جمعه موقت گرمی در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به تشکیل سازمان بسیج مستضعفان در پنجم آذرماه سال 1358 گفت: فلسفه تشکیل بسیج به دستور امام خمینی (ره) این بود که نظام و ملت ایران و آزاد اندیشان عالم بتوانند با سربلندی زندگی کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار,وی افزود: بذری که امام (ره) درسال 1358کاشت اکنون آن بذر مانند درخت تنومندی است که ثمره اش را ملت بزرگ ایران و آزادمردان جهان می چشند و بطوری که اندیشه و فکر بسیجی اکنون در آن سوی مرزها با تشکیل هسته های مقاومتی در لبنان، عراق، سوریه و یمن خواب وحشت را برپیکره رژیم غاصب اسرائیل و رژیم منفور آل سعود وارد ساخته است.
,خطیب جمعه موقت گرمی افزود: ابرقدرتمندترین کشورها در جنگ هشت ساله که تمام تلاششان از بین بردن انقلاب اسلامی بود شاید درتصوراتشان هم نمی گنجید که با تشکیل بسیج مستضعفان با روحیه و تفکر مقاومت و ایستادگی زمینه شکست شان فراهم شود و امروز این روحیه ازسرزمین ایران به سرزمین اویس قرنی یعنی کشور یمن صادر شده و لرزه براندام آل سعود انداخته است.
,حجت الاسلام و المسلمین توحیدی گفت: آنهایی که مدام در تریبون های مختلف درصددند که این تفکر را بین ملت رواج دهند که برجام فشارها و تهدیدها را از سرملت ایران برداشت فکر و اندیشه کاملا غلطی است وبلکه تنها از فکر و اندیشه و فرهنگ بسیج است که امروزه تمامی تهدیدهای دشمنان نظام را به صفر رسانده است و امروز دیگر کسی نمی تواند ملت ایران را شکست دهد.
,امام جمعه موقت گرمی خاطر نشان کرد: امروزه اگر راهبرد دشمن عوض شده و می خواهد از طریق تعامل واز راه نفوذ به مراکز تصمیم گیری نظام وارد شود باز فکر و اندیشه بسیج باید بکار آید و تا جلوی این نفوذ را بگیرد .
,وی افزود: بسیج هوشیار و بیدارترازهمیشه وبا لبیک به فرامین فرمانده کل قوا در تمامی عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی خدماتی و اقتصاد مقاومتی قدم گذاشته و کارنامه درخشانی را از خود به نمایش گذاشته است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه