ظرفیت علمی یا مدیریت علمی ؛
برگزاری ناامیدکننده ی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان مرکزی + تصاویر
همزمان با نزدیک شدن به هفته ی پژوهش نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهشی استان مرکزی در محل نمایشگاه دائمی استان مرکزی میزبان علاقمندان به علم و فناوری است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا ؛ همزمان با نزدیک شدن به هفته ی پژوهش نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهشی استان مرکزی در محل نمایشگاه دائمی استان مرکزی میزبان علاقمندان به علم و فناوری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل فردا,برگزاری این نمایشگاه در حالی رو به پایان رسیدن است که شرایط و وضعیت حضور دانشگاه ها به عنوان متولی برگزاری این نمایشگاه بسیار اسفبار بوده است. برخی از دانشگاه ها برای شرکت در این نمایشگاه حضور ندارند و غرفه های خالی این دانشگاه ها به شدت برای بازدیدکنندگان جای تعجب دارد.
,علاوه بر این بسیاری از دانشگاه ها هم که در این نمایشگاه حاضر شده اند عملاً حضوری بسیار ضعیف داشته اند و دستاورد علمی خاصی را به همراه خود نیاورده بودند.
,بی تردید این وضعیت ناامیدکننده ی برگزاری نمایشگاه آن هم تحت عنوان مقوله ی با اهمیتی همچون فناوری و پژوهش به هیچ وجه پذیرفتنی نیست، واقعاً مگر از سر اجبار و زور است که برگزاری این قبیل برنامه هایی باید به هر قیمت برگزار شود.
,حتی در این نمایشگاه، دانشگاه اراک به عنوان دانشگاه مادر استان مرکزی در یک حضوری ناباورانه، عملاً بجز چند طرح دانشجویی، دستاورد و فناوری مشخصی را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار نداده بود و همین امر تعجب بازدیدکنندگان از نمایشگاه را در برداشت.
,و در اینجا این سوال در ذهن متبادر می شود که آیا ظرفیت و بضاعت علمی دانشگاه های استان مرکزی در این نمایشگاه متبلور شده و یا اینکه نقش برگزار کنندگان و مدیران مربوطه در ایجاد این نمایشگاه ضعیف بوده است.
,البته ذکر این نکته فراموش نشود که برخی دانشگاه ها از جمله دانشگاه فنی و حرفه ای اراک حضوری قدرتمند در این نمایشگاه داشتند.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه