حاجی دلیگانی:

دامن زدن به لغو سخنرانی مطهری؛ پروژه ای برای انحراف افکار عمومی/ دولت و مجلس باید تمرکزشان در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشد

دامن زدن به لغو سخنرانی مطهری؛ پروژه ای برای انحراف افکار عمومی/ دولت و مجلس باید تمرکزشان در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم باشد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه حاشیه سازی در خصوص مطهری پروژه ای برای انحراف افکار عمومی است گفت: دولت و مجلس درگیر حواشی نشوند و بهتر است وقت خود را صرف مسائل معیشتی مردم کنند و از پرداختن به چنین حاشیه هایی پرهیز کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی « تهران نیوز» با اشاره به لغو سخنرانی مطهری در مشهد و پاسخ سریع دولت به نامه مطهری در این خصوص گفت: من بارها اعلام کرده ام که موضوعاتی همچون لغوسخنرانی مطهری در مشهد و دامن زدن به آنها، مسائل حاشیه ای و فردی است و باید گفت که مهمترین مسائل کشور مربوط به مسائل اقتصادی و رفع مشکلات مردم است و از این طریق می خواهند افکار عمومی جامعه را به سمت دیگری سوق دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: راه اندازی چنین حاشیه هایی در افکار عمومی برای فرار از پاسخگویی به مطالبات مردمی صورت می گیرد و نیاز است که دولت و مجلس، وقت خود را صرف مسائل معیشتی مردم کنند و از پرداختن به چنین حاشیه هایی پرهیز کنند.

,


حاجی دلیگانی تاکید کرد: حاشیه سازی در جامعه و درگیر کردن مردم با این حاشیه ها، هیچ ارزشی ندارد و فقط حواس آنها را نسبت به مسائل اصلی کشور پرت می کند و من واقعا نسبت به این موضوع انتقاد دارم.

,
,


عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با اشاره به اینکه باید به موضوعاتی همچون معیشت و اشتغال جوانان پرداخت شود، تاکید کرد: مسئولان باید به خواسته های مردم، جامه عمل بپوشانند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه