logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آقاى روحانى! دیگر جاى کوتاه آمدن و دادن امتیاز نیست

آقاى روحانى! دیگر جاى کوتاه آمدن و دادن امتیاز نیست
در اوضاع و احوال سیاسى این روز ها و با روى کار آمدن دولت جدید آمریکا، نحوه ى برخورد رئیس جمهور ما با این دولت و حزب جمهورى خواهان آمریکا بسیار حساس و مهم است؛ آقاى روحانى باید این را بدانند که این بار دیگر جاى کوتاه آمدن و دادن امتیاز نیست؛ نه این که بگوییم دولت جدید آمریکا با دولت قبلى فرقى دارد یا این که این بدتر است و آن بهتر نه.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، تشکیل بسیج دانشجویى در تاریخ ٢ آذر ١٣۶٧ توسط حضرت امام خمینى(ره) یکى از بهترین و پرفایده ترین یادگارهاى ایشان براى ملت ایران بوده است.دانشجویان بسیجى همان فرزندان حضرت روح ا… و مردان انقلابى و خدمتگذار جامعه امروزه دیده بان انقلاب و نظام بوده و مراقب مسیر انقلاب هستند تا هر کجا که انحرافى مشاهده شد مقابل آن بایستند و در این راه با از خودگذشتگى تمام در حال انجام وظیفه میباشند.

این که حضرت امام دستور تشکیل بسیج دانشجویى را مى دهند نشان از آینده نگرى و نیاز سنجى ایشان براى انقلاب بوده و امروز ما نتیجه ى آن را مشاهده میکنیم.

امروز که دشمنان ما با چهره ى بزک کرده ى خود در حال نفوذ هستند و برخى از مسئولان اجرایى ما مشغول زرق و برق هاى دنیوى شده اند و راه امام بزرگوار را گم کرده اند لازم است تا عده اى از بیرون ناظر بر حرکت عمومى انقلاب باشند و تهدیدات دشمنان را خنثى کنند.

تهدیدات دشمنان وقتى خنثى میشود که مردم و مسئولان نظام نسبت به اوضاع کشور، منطقه و جهان اشراف داشته باشند و با تحلیل هاى درست و منطقى گام هاى خود را بردارند.

حال گاهى بعضى ها قدرت تحلیل و بررسى مسائل را به نحو احسنت ندارند که در اینجا این دانشجویان بسیجى هستند که وظیفه دارند تا تحلیل هاى خود را در ضمینه هاى گوناگون به مردم و مسئولان ارائه دهند و با تبیین و روشنگرى در جامعه راه را براى مردم و مسئولان همواره روشن کنند.
مردم باید این را بدانند که نظام سلطه توان جدایى مردم ایران را از انقلاب ندارد و براى همین دست به انحراف اصول و مبانى این انقلاب زده است، آنها میخواهند اسم انقلاب باقى بماند اما نه با آرمان هاى امام و مهم ترین راهبرد خود را تغییر هویت انقلاب و معمار انقلاب قرار داده اند، که این یکى از تهدیدات پیش روى ماست.

اگر پایبندى به مبانى و ارزش هاى انقلاب در بین مردم و مسئولان ما وجود داشته باشد حرکت ما، حرکتى مستمر و مستقیم خواهد بود و هیچ طوفانى قادر به منحرف کردن این حرکت نخواهد بود.

مردم و مسئولان ما باید نسبت به این که دشمن آرمانهاى انقلاب را هدف گیرى کرده است آگاه باشند و دشمن و نقشه هاى شومش را بشناسند و از تبعیت دشمن سر باز زنند که این عدم تبعیت را قرآن جهاد کبیر نام نهاده است.

عدم تبعیت از دشمن یعنى این که چشم امید به آمریکا و کشور هاى غربى نداشته باشیم حال این ساده اندیشى است که برخى از مسئولان و سیاسیون هنوز هم چشم امیدشان به آمریکا و کشور هاى غربى باشد، نگاه مسئولان باید به داخل باشد چرا که نگاه به داخل است که چاره ساز مشکلات کشور است.

در اوضاع و احوال سیاسى این روز ها و با روى کار آمدن دولت جدید آمریکا، نحوه ى برخورد رئیس جمهور ما با این دولت و حزب جمهورى خواهان آمریکا بسیار حساس و مهم است؛ آقاى روحانى باید این را بدانند که این بار دیگر جاى کوتاه آمدن و دادن امتیاز نیست؛ نه این که بگوییم دولت جدید آمریکا با دولت قبلى فرقى دارد یا این که این بدتر است و آن بهتر نه، این یک قاعده است که اشتهاى سیرى ناپذیر قدرت هاى سلطه گر پایانى ندارد؛ حال اگر ایشان و دیگر مسئولان در این ضمینه کوتاه بیایند آنها بیشتر تشنه مى شوند.

در اینجا لازم است تا دولت از نظرات و تحلیل هاى نخبگان بسیجى دانشجویى در مسائل مختلف سیاسى، اقتصادى، فرهنگى و… استفاده کند چرا که این دانشجویان بسیجى بودند که جرثومه ى فساد آمریکایى را در ١٣ آبان برچیدند و در عرصه هاى موشکى، هسته اى، نانو و… بدون اتکا به قدرت هاى جهانى و با کمترین امکانات جزء پیشتازان بوده اند.

به طور کلى در هر عرصه اى که از وجود دانشجویان بسیجى و جوانان استفاده شده شاهد پیشرفت و ترقى در آن عرصه بوده ایم، چرا که بسیجیان با بهره گیرى از پیام عاشورا و رهنمود هاى رهبرى و امام راحل تا آخرین قطره ى خونشان پاى اسلام و انقلاب خواهند ماند.
در پایان با گرامى داشت این روز امیدوارم تا خداوند به همه ى دانشجویان بسیجى توفیقات روز افزون خود را فزونى بخشد و آنها را در ادامه ى راه انقلاب و اسلام همراهى کند. ان شاءالله.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

سبحان مهرافشان

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه