فرمانده انتظامی ارومیه؛
انهدام باند دونفره سارقان در ارومیه/ زن و مرد سارق به جرم خود اعتراف کردند
فرمانده انتظامی ارومیه گفت: پلیس موفق به دستگیری دو نفر از سارقان شامل یک نفر مرد و یک نفر زن در سطح شهرستان ارومیه شد که اقدام به سرقت خودروها و منازل می کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسین صمدپور در گفت و گو با اروم نیوز اظهار کرد: در پی وصول گزارشات و شکایاتی مبنی بر انجام سرقت خودرو و سرقت از منازل مراتب به طور جدی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود: در این راستا مأموران کلانتری 15 ارومیه با انجام گشت های مراقبتی و رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی دو نفر سارق که هماهنگ با یکدیگر سرقت می کردند شدند.
,فرمانده انتظامی ارومیه گفت: طی یک عملیات موفق هردو سارق دستگیر و معلوم شد این زن و مرد هیچ نسبتی با یکدیگر نداشته و متهم مرد نیز تحت تعقیب قضایی بوده و پیش از این چندین پرونده دارد.
,صمدپور تصریح کرد: متهمان در بازجویی های فنی و پلیسی به جرم خود اعتراف و به چهار فقره سرقت خودرو و دو فقره سرقت از منازل اعتراف کردند.
,وی خاطرنشان کرد: پس از تکمیل پرونده مقدماتی متهمان جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی صلاح قضایی شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه