در بیانیه جمعی از طلاب و اساتید کرمانی حوزه علمیه قم مطرح شد؛

حضور افراد چالش برانگیز در کرمان را ایجاد هزینه برای نظام می دانیم/ ترجیح مصالح نظام بر مصالح افراد و گروه ها لازم است

حضور افراد چالش برانگیز در کرمان را ایجاد هزینه برای نظام می دانیم/ ترجیح مصالح نظام بر مصالح افراد و گروه ها لازم است
با توجه به دعوت از علی مطهری توسط مجمع اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای سخنرانی در روز دانشجو، جمعی از طلاب، فضلاء و اساتید کرمانی حوزه علمیه قم طی بیانیه ای خطاب به مسئولین، نکاتی را در این زمینه متذکر شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ناب نیوز؛ در پی لغو سخنرانی علی مطهری در روز اربعین حسینی در مشهد مقدس توسط دادستانی این استان و تنش های ایجاد شده توسط برخی رسانه ها،با توجه به دعوت از وی توسط مجمع اسلامی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای سخنرانی در روز دانشجو، جمعی از طلاب، فضلاء و اساتید کرمانی حوزه علمیه قم طی بیانیه ای خطاب به مسئولین، نکاتی را در این زمینه متذکر شدند؛ متن بیانیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ناب نیوز؛, ناب نیوز؛,

 

,

بسم الله الرحمن الرحیم

,

 

,

وَاتَّقوا فِتنَةً لا تُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَموا مِنکُم خاصَّةً ۖ وَاعلَموا أَنَّ اللَّهَ شَدیدُ العِقابِ/ انفال- 25

,

همانطور که مسؤولین مربوطه شهرستان کرمان به ویژه شورای تامین مستحضرند به مناسبت روز دانشجو از یکی از افراد مسأله‎دار و چالش‎برانگیز برای سخنرانی در کرمان دعوت شده است، از آنجا که تأمین امنیت از وظایف ذاتی آن مسؤولین محترم می‎باشد لذا لازم است جهت پیشگیری از عوارض قابل پیش‌بینی حضور سخنران مذکور(علی مطهری) چند نکته تذکر داده شود:

,
  1. رهبر معظم انقلاب بارها تأکید فرموده‌اند که مجالس سخنرانی نباید به تشنج و درگیری منجر شوند و باید تلاش کرد که شاهد حوادث ناگوار و درگیری‎های گروه‌ها نباشیم و از سوی دیگر باید دقت کرد که عواطف و احساسات نیروهای انقلابی نیز تحریک نشود و از هر جلسه ای که موجب تحریک عواطف و احساسات جوانان انقلابی می‌شود باید پیش‌گیری نمود.
  2. مواضع خاص آقای علی مطهری در ایام فتنه، سخنان جسارت‌آمیز وی نسبت به ساحت مقدس حضرت ثامن‎الائمه (ع) که موجب تألم و تأثّر مؤمنین و محبّین آن امام عظیم‌الشان گردید، اهانت به نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد مقدس و مواردی از این قبیل موجب حساسیت ویژه مومنین و نیروهای انقلابی نسبت به این فرد شده است به طوری که حضور وی در شهرستان‌ها باعث تحریک احساسات آنان می‌شود.
  3. جریانی که در این 3 سال متاسفانه دستاورد خاصی برای نظام و مردم نداشته است اکنون به دنبال سرپوش گذاردن بر ناکامی‌های خود می‌باشد لذا برای انحراف افکار عمومی، مسائل فرعی را بزرگنمایی نموده و آنها را تبدیل به مسائل اصلی و موضوعات روز کشور می‌کند. دستور بررسی فوری علل لغو سخنرانی آقای مطهری در مشهد مقدس و اصرار بر سخنرانی این فرد در شهرهای دیگر در همین چارچوب می‌گنجد.
  4. حیات برخی جریان‌ها به دو قطبی کردن فضا و ایجاد التهاب در جامعه است و برای آن برنامه‌ریزی کرده اند، یکی از این برنامه‌ها برگزاری مستمر مراسم و جلساتی است که منجر به التهاب فضای جامعه شود و جناب آقای مطهری به دلیل خصوصیت‌های فردی، قابلیت تحقق این امر را دارد و متاسفانه از او به راحتی سوء استفاده می‌شود.
,
  • رهبر معظم انقلاب بارها تأکید فرموده‌اند که مجالس سخنرانی نباید به تشنج و درگیری منجر شوند و باید تلاش کرد که شاهد حوادث ناگوار و درگیری‎های گروه‌ها نباشیم و از سوی دیگر باید دقت کرد که عواطف و احساسات نیروهای انقلابی نیز تحریک نشود و از هر جلسه ای که موجب تحریک عواطف و احساسات جوانان انقلابی می‌شود باید پیش‌گیری نمود.
  • ,
  • مواضع خاص آقای علی مطهری در ایام فتنه، سخنان جسارت‌آمیز وی نسبت به ساحت مقدس حضرت ثامن‎الائمه (ع) که موجب تألم و تأثّر مؤمنین و محبّین آن امام عظیم‌الشان گردید، اهانت به نماینده ولی فقیه و امام جمعه مشهد مقدس و مواردی از این قبیل موجب حساسیت ویژه مومنین و نیروهای انقلابی نسبت به این فرد شده است به طوری که حضور وی در شهرستان‌ها باعث تحریک احساسات آنان می‌شود.
  • ,
  • جریانی که در این 3 سال متاسفانه دستاورد خاصی برای نظام و مردم نداشته است اکنون به دنبال سرپوش گذاردن بر ناکامی‌های خود می‌باشد لذا برای انحراف افکار عمومی، مسائل فرعی را بزرگنمایی نموده و آنها را تبدیل به مسائل اصلی و موضوعات روز کشور می‌کند. دستور بررسی فوری علل لغو سخنرانی آقای مطهری در مشهد مقدس و اصرار بر سخنرانی این فرد در شهرهای دیگر در همین چارچوب می‌گنجد.
  • ,
  • حیات برخی جریان‌ها به دو قطبی کردن فضا و ایجاد التهاب در جامعه است و برای آن برنامه‌ریزی کرده اند، یکی از این برنامه‌ها برگزاری مستمر مراسم و جلساتی است که منجر به التهاب فضای جامعه شود و جناب آقای مطهری به دلیل خصوصیت‌های فردی، قابلیت تحقق این امر را دارد و متاسفانه از او به راحتی سوء استفاده می‌شود.
  • ,

    با توجه به موارد گفته شده، ما جمعی از طلاب و اساتید کرمانی حوزه علمیه قم بیان می‌داریم؛ حضور سخنران مذکور در شهر ولایتمدار و شهیدپرور کرمان برای ایراد سخنرانی، که ابزار دست عده‌ای قرار گرفته و منافع آنان را تأمین می‌کند، و طرح سخنان خاص را، ایجاد هزینه برای نظام می‌دانیم لذا از مسوولین مربوطه و شورای محترم تأمین شهرستان کرمان خواستاریم اقدامات مقتضی جهت ممانعت از سخنرانی وی به عمل آورند و فرد دیگری را برای مراسم روز دانشجو جایگزین نمایند.

    , ایجاد هزینه برای نظام,

    بدیهی است که ترجیح مصالح نظام بر مصالح افراد و گروه‌ها و حفظ اصل نظام و توجه به منویات رهبر معظم انقلاب بر همه مسؤولین نظام جمهوری اسلامی لازم است.

    ,

    من الله التوفیق

    ,

    جمعی از طلاب، فضلاء و اساتید کرمانی حوزه علمیه قم

    ,

    انتهای پیام/

    ,

     

    ]

    به اشتراک گذاری این مطلب!

    ارسال دیدگاه