عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس:
حقوق های نامتعارف و نجومی حمله به ارزش ها است/برخی مسائل داخلی باید برای مردم شفاف سازی شوند
عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: حقوق های نامتعارف و نجومی حمله به ارزش ها است وقتی مقام معظم رهبری با این حساسیت این موضوع را تبیین می کند بر همه مسئولین نظام واجب است که رسیدگی جدی کنند و باید شفاف سازی ایجاد شود تا در راستای آن شفاف سازی برای مردم جلب اعتماد شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یحیی کمالی پور، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در گفتگو با آرمان کرمان با اشاره به این موضوع که رهبر معظم انقلاب با عنایت به اینکه دغدغه اصل انقلاب، اسلام و نظام را دارند، بیان کرد: ایشان گاهی اوقات تذکراتی را به مسئولین نظام در قالب های مختلف می دهند و تا به امروز ان چیزی که ثابت شده است سخنان ایشان در عرصه های مختلف ضمن اینکه راهگشا بوده است اما قبل از اینکه اتفاقاتی در دنیا شکل بگیرد ایشان به تحقق آن ها اشاره کرده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یحیی کمالی پور، عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در گفتگو با, آرمان کرمان, آرمان کرمان, با اشاره به این موضوع که رهبر معظم انقلاب با عنایت به اینکه دغدغه اصل انقلاب، اسلام و نظام را دارند، بیان کرد: ایشان گاهی اوقات تذکراتی را به مسئولین نظام در قالب های مختلف می دهند و تا به امروز ان چیزی که ثابت شده است سخنان ایشان در عرصه های مختلف ضمن اینکه راهگشا بوده است اما قبل از اینکه اتفاقاتی در دنیا شکل بگیرد ایشان به تحقق آن ها اشاره کرده است.,کمالی پور با اشاره به بحث حقوق های نجومی تشریح کرد:حقوق های نامتعارف و نجومی حمله به ارزش ها است وقتی مقام معظم رهبری با این حساسیت این موضوع را تبیین می کند بر همه مسئولین نظام واجب است که رسیدگی جدی کنند و باید شفاف سازی ایجاد شود تا در راستای آن شفاف سازی برای مردم جلب اعتماد شود.
,عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس افزود: اینکه هر از گاهی در گوشه و کنار این کشور سرو صداهایی بلند می شود و خاموش می شود نهایتا مردم استنباطتشان این است که همه دست اندر کاران نظام به نوعی در این مسائل سهیم هستند و نمی خواهند مشکلی از مشکلات کشور حل شود که فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار های اخیرشان بیانگر همین دغدغه مردم است که مردم باید بدانند، وقتی در کشور اتفاقی اعم از اختلاس فساد و ...رخ می دهد با شدت با آن مسئله باید برخورد شود و مراحل آن هم به سمع و نظر مردم رسانده شود.
,وی با اشاره به برجام و مسائل پسابرجام عنوان کرد: مقام معظم رهبری حرفشان این بود که مخالفتی با مذاکره ندارند اما شناختی که از دولت آمریکا داریم این است که یک دولت بدعهد است و سر حرف و قول خود پایبند نمی ماند تا به امروز هم آنچه از آمریکا مشاهده کرده ایم همین بدعهدی ها و حرکت هایی است که برجام را نشانه گرفته است و به نوعی نقض برجام تلقی می شود.
,کمالی پور در پایان خاطر نشان کرد: صحبت های مقام معظم رهبری بسیار راهگشا است و امیدواریم که همه قوای سه گانه این را سرلوحه کار خود قرار دهند زیرا باتوجه به اشراف کاملی که ایشان بر اوضاع سیاسی دنیا و مملکنت دارند حرف های ایشان را چراغ راه خود قرار دهند و در این مسیر حرکت کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه