مسئول موکب خدمات رسانی به زائرین حرم رضوی شهرستان طرقبه شاندیز:

افتخار می کنم که بسیجی و هیئتی هستم/ پذیرایی و اسکان بیش از 800 نفر از زائرین امام رضا(ع)

افتخار می کنم که بسیجی و هیئتی هستم/ پذیرایی و اسکان بیش از 800 نفر از زائرین امام رضا(ع)
مسئول موکب خدمات رسانی به زائرین حرم رضوی شهرستان طرقبه شاندیز گفت: در ایام پیاده روی زائرین مفتخریم تعداد بیش از 2500 غذای گرم، میوه، صبحانه و امکانات سرویس خواب را برای این عزیزان مهیا کرده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حبیب قهرمان نقندر مدیر کارخانه مشهد دوام و خیر موکب خدمات رسانی به زائرین در گفتگو با طرقبه نیوز با اشاره به سختی راه و مشقت هایی که زائرین امام رضا(ع) در این مسیر نورانی متحمل می شوند و بعضا تا یک هفته در راه هستند اظهار داشت: به همین سبب مجمموعه «مشهد دوام» اقدام به احداث موکبی در این مسیر داشت که به اذعان مسئولین از جمله محل اسکان های نمونه زائرین امام رضا(ع) استان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طرقبه نیوز ,

 

,

وی با اشاره به وجود ظرفیت پذیرایی از 800 نفر در مکانی گرم و مناسب در این موکب افزود: در ایام پیاده روی زائرین مفتخریم بیش از 2500 غذای گرم، میوه، صبحانه و امکانات سرویس خواب را برای این عزیزان مهیا کرده ایم و امیدواریم در سال های آتی سالن مجزا برای این امر و با امکانات ارتقا یافته ساخته شود لذا شایسته است مسئولین شهرستان در رابطه با مجوزهای شهرداری و مجوز ساخت حداقل همکاری را داشته باشند.

,

 

,

قهرمان نقندر ضمن تقدیر از خادمین زحمتکش طرقبه شاندیز و انجام پذیرایی عالی بر اهمیت نقش کمک های بسیج طرقبه شاندیز در اولین موکب خدمات رسانی به زائرین در شهرستان تأکید داشت و گفت: افتخار می کنم به بسیجی و هیئتی بودن و امیدواریم بتوانیم راه معنوی بنیانگذاران این مجموعه را که عاشق اهل بیت و ائمه اطهار علیه السلام بوده اند را ادامه دهیم.

,

 

,

خیر موکب خدمات رسانی زائرین در ادامه بیان داشت: با همین عشق یه مراسمات مذهبی، جلسات قرآنی نیز در مشهد مقدس با حضور اساتید برتر استان قاریانی در سطح استانی و بین المللی تربیت شده اند تا انشاالله بتواینم ناممان در زمره دوستداران اهل بیت (ع) به ثبت برسانیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه