شهردار قیدار:
کمترین میزان اختصاص بودجه به شهرداری خدابنده است/بدهی ۱۰۰ میلیارد ریالی شهرداری قیدار
شهردار قیدار با بیان اینکه خدابنده کمترین میزان اختصاص بودجه را نسبت به سایر مناطق دارد، تصریح کرد: در حال حاضر شهرداری قیدار نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال به اشخاص حقیقی و حقوقی بدهکار است که باید بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت یوسفلی شهردار قیدار در گفت و گو با خبرنگار اشراق24، با بیان اینکه خدابنده کمترین میزان اختصاص بودجه را نسبت به سایر مناطق دارد، تصریح کرد: در حال حاضر شهرداری قیدار نزدیک به ۱۰۰ میلیارد ریال به اشخاص حقیقی و حقوقی بدهکار است که باید بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,وی ادامه داد: وضعیت خیابانها و ساختمانها در این شهر به هیچ وجه مطلوب نیست و متاسفانه طی سالهای اخیر با احداث غیرمجاز ساختمانها از سوی مردم مواجه بودهایم و این در شرایطی است که ما از شهروندان تفاضا داریم که به قانون احترام بگذارند و با انجام سرمایهگذاری در بخش ساخت و ساز، در آبادانی خدابنده سهمی داشته باشند.
,شهردار قیدار خاطرنشان کرد: کمترین ارزشافزوده در بین شهرستانها متعلق به این شهرستان است، هر چند که این منطقه نسبت به سایر شهرها از وسعت بیشتری برخوردار است، اما بودجه اختصاصی به آن بسیار کم است.
,شهردار خدابنده افزود: طی تیرماه امسال کل دریافتی شهرداری قیدار ۱۲۰ میلیون ریال بوده است که ۶۰ میلیون ریال برای خود شهر و ۶۰ میلیون ریال نیز برای سایر شهرهای خدابنده در نظر گرفته شده بود و با این مبالغ نمیتوان فعالیتی موثر در عمران و آبادی این منطقه داشت.
,*تخریب زیرساختهای حوزه راه از مهمترین مشکلات شهر قیدار
, *تخریب زیرساختهای حوزه راه از مهمترین مشکلات شهر قیدار , *تخریب زیرساختهای حوزه راه از مهمترین مشکلات شهر قیدار ,وی ضمن اشاره به مهمترین مشکلات این شهر در بخش قیر و آسفالتریزی، یادآور شد: تخریب زیرساختهای شهری از مهمترین مشکلات شهر است که به دلیل نبود کمربندی برای رفت و آمد خودروها خصوصا خودروهای شخصی موجب شده که تا زیرساختهای شهری این شهر شدیدا مورد آسیب قرار گیرد.
,یوسفلی با اشاره به تخریب زیرساختها،خاطرنشان کرد: تا آماده شدن کمربندی برای تردد ماشینهای سنگین این ماشینها از داخل شهر تردد خواهند کرد، به همین دلیل در بحث قیر و آسفالتریزی به کمک و همکاری نیازمندیم.
,شهردار قیدار یادآور شد: در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت طرح و مطالعاتی برای بافت فرسوده انجام نشده است و درخواست انجام و اجرای این طرح در شهرهای زیر ۲۰ هزار جمعیت جزو درخواستهای این شهرستان است.
,وی افزود: شهرداری برخواسته از بطن مردم است و نهادی است که از سوی مردم انتخاب و با کمک شهروندان بدون نگاه به مسائل سیاسی و جناحی اداره می شود.
,*شهردار قیدار نیازمند کمک و همراهی مردم
, *شهردار قیدار نیازمند کمک و همراهی مردم, *شهردار قیدار نیازمند کمک و همراهی مردم,شهردار قیدار ادامه داد: شهر قیدار دارای پتانسیل هایی برای توسعه است و امروز وضعیت شهرداری به حدی رسیده است که نیاز به کمک و همراهی مردم دارد و با کمک آنها می توانیم شهری شایسته مردمانش بسازیم.
,این مسئول افزود: متاسفانه طبقه بالا در این شهر عوارض پرداخت نمی کنند و ما در حال حاضر این موضوع را ادامه داده و فیش هایی به درب منازل فرستیم و قرار نیست که رانت خواری،تبعیض در پرداخت عوارض باشد و هر کسی ملک بیشتر دارد باید عوارض زیادت نیز پرداخت کند.
,وی ادامه داد: اگر شهروندان ما را خلافکار بار بیاورند فاتحه شهر خوانده شده است و انتظار داریم همه به قانون تمکین کرده و افرادی که سرمایه و توان مالی بیشتری دارند در خصوص سرمایه گذاری و عمران و آبادانی کمک کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه