در روز شهادت امام رضا(ع)؛
مراسم «سوگواری بانوان محله نوغان» با حضور یک هزار زائر برگزار شد
صبح امروز در روز شهادت امام رضا(ع) مراسم عزاداری و تشییع پیکر نمادین آن حضرت توسط بانوان محله نوغان انجام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشهد پیام، در حدود یک هزار و ۲۰۰ سال پیش و همزمان با روز شهادت امام رضا(ع)، زنان محله نوغان مشهد مقدس در اقدامی شاخص و زیبا مهریه های خود را به منظور شرکت در مراسم تدفین پیکر پاک این امام بزرگوار بخشیدند و با این کار خود، در تاریخ ماندگار شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,,
امروز نیز همچون سالهای گذشته و همزمان با روز شهادت امامرضا(ع) زنان محله نوغان به تاسی از مادران و پیشنیان خود اقدام به برگزاری مراسم سوگواری با عنوان«سوگواری زنان نوغان» نمودهاند.
,,
این مراسم با همکاری شهرداری منطقه ثامن، از ساعت ۹ صبح امروز (۱۰ آذرماه ۹۵) در محل موسسه فرهنگی «بیتالصادق» خیابان طبرسی برگزار شده و در آن بیش از هزارنفر از زنان این محله و دیگر زائران و عزاداران رضوی شرکت کردهاند.
,,
گفتنی است پس از مراسم عزاداری و سخنرانی در «بیتالصادق»، خیل عظیم این زنان نسبت به حمل تابوت نمادین حضرت رضا(ع) تا حرم مطهر رضوی اقدام کرده و با اهدا گل مراتب تسلیت خود را به این امام همام عرض میکنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه