وزیر بهداشت در مراسم تشییع پیکر جان‌باختگان قطار تبریز-مشهد؛

کوتاهی دولت‌ها منجر به وقوع حوادث ریلی می‌شود/ رئیس جمهور بر مجازات مسببان حادثه تاکید دارد/ پیگیری سانحه قطار تبریز-مشهد یک موضوع حیثیتی است

کوتاهی دولت‌ها منجر به وقوع حوادث ریلی می‌شود/ رئیس جمهور بر مجازات مسببان حادثه تاکید دارد/ پیگیری سانحه قطار تبریز-مشهد یک موضوع حیثیتی است
قاضی زاده هاشمی گفت: باید با ‌آن‌هایی که کوتاهی کرده‌اند و مسبب وقوع حادثه قطار تبریز-مشهد شده‌اند برخورد قاطع صورت گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، حسن قاضی‌زاده هاشمی صبح امروز در مراسم تشییع پیکر جان‌باختگان حادثه قطار تبریز-مشهد اظهار داشت: زیارت حرم امام رضا(ع) از ثواب کثیری برخوردار است و امیدواریم عزیزانی که در این راه جان باختند، با اولیا الله محشور شده و ما را شفاعت کنند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی ادامه داد: کوتاهی دولت ها منجر به وقوع حوادث این‌چنینی می‌شود و رئیس جمهور در هیئت وزیران دستور داده‌اند با مسببان حادثه مجازات و با ارگان‌هایی که در امر امدادرسانی اعم از راه‌آهن و اورژانس کوتاهی کرده‌اند، برخورد شود.

,

وزیر بهداشت و درمان با بیان اینکه قوه مقننه و قضائیه نیز پرونده حادثه قطار تبریز-مشهد را پیگیری می‌کنند، عنوان کرد: این امر به حقوق شهروندی برمی‌گردد و با سرعت و عدالت باید به قضیه رسیدگی گردد.

,

وی در پایان خاطرنشان ساخت: پیگیری جوانب حادثه قطار تبریز-مشهد یک موضوع حیثیتی است و باید با خاطیان قاطعانه برخورد شود.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه