logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

چین به دنبال روابط آرام نظامی با آمریکا

چین به دنبال روابط آرام نظامی با آمریکا
چین امروز چهارشنبه اعلام کرد که خواستار توسعه روابط نظامی آرام و بدون تنش با دولت جدید دونالد ترامپ در آمریکا است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشرق،   آمریکا و چین به عنوان 2 اقتصاد بزرگ جهان بارها بر سر مسائلی مثل دریای جنوبی چین اختلاف نظر داشته‌اند ولی هر دو طرف سعی کرده‌اند تا اعتماد بین ارتش های خود را ارتقا دهند تا احتمال هرگونه سوء تفاهم کاهش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


طی ماه جاری، آمریکا و چین یک مانور انسان دوستانه 3 روزه را به عنوان بخشی از تلاش های صورت گرفته برای ارتقای اعتماد دوجانبه برگزار کرده اند.

نگرانی های جدید در روابط دو کشور در حالی به وجود آمده است که دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا از سیاست های چین به شدت انتقاد کرده و تاکید نموده است که به کره جنوبی و ژاپن اجازه خواهد داد تا به تسلیحات اتمی دست پیدا کنند.

"یانگ یوجون" سخنگوی وزارت دفاع چین در پاسخ به سئوالی درباره انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا، گفت: امیدوارم آمریکا به منافع و نگرانی های اصلی چین توجه داشته باشد.

وی در ادامه تاکید کرد: پکن مایل به همکاری با وزارت دفاع در دولت جدید آمریکا خواهد بود تا روابط نظامی دو جانبه را به صورت باثبات و سالم، توسعه دهد.

ترامپ 20 ژانویه رسما قدرت را در آمریکا در اختیار خواهد گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه