مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی:

476 موقوفه قرآنی در استان/ رفع تصرف بیش از 11 هزار هکتار اراضی موقوفه استان

476 موقوفه قرآنی در استان/ رفع تصرف بیش از 11 هزار هکتار اراضی موقوفه استان
مدیرکل اوقاف خراسان جنوبی گفت: رفع تصرف 11هزار و 600 هکتار اراضی موقوفات استان در پنج سال اخیر در استان صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، حجت الاسلام محمد طاهر گرایلی مدیر کل اوقاف و امورخیریه خراسان‌جنوبی صبح امروز در دیدار با آیت الله عبادی نماینده ولی فقیه در استان، اظهار کرد: طی چند سال اخیر، بالغ بر700وقف جدید در خراسان جنوبی به وقوع پیوسته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان،,

 

,

وی افزود: تعداد موقوفات قرآنی در استان نیز، 476 موقوفه است.

,

 

,

مدیرکل اوقاف و خراسان جنوبی ضمن اشاره به بحث رفع تصرف و برگشت اموال وقفی در خراسان جنوبی، یادآورشد: رفع تصرف 11هزار و 600 هکتار اراضی موقوفات استان در پنج سال اخیر در استان صورت گرفته است.

,

 

,

حجت الاسلام گرایلی بیان کرد: کشف بیش از یک هزار و 600موقوفه در دهگردشی های انجام شده است که طی پنج سال اخیر در استان صورت گرفته است.

,

 

,

وی عنوان کرد: طی 78 سال قبل، در مجموع دو هزارو 300 سند مالکیت و در پنج سال اخیر نیز 3 هزار سند مالکیت اخذ گردیده است.

,

 

,

مدیر کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی اذعان کرد: مرمت و بازسازی موقوفه حسینیه امام رضا (ع) شهرستان بیرجند با هزینه مبلغی بالغ بر 600 میلیون تومان انجام شده است که 50میلیون تومان آن توسط میراث فرهنگی استان، هزینه شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه