امام جمعه میاندوآب:
ترویج بی حجابی و زیرسوال بردن عفت، از اهداف دشمنان است/باید نسبت به تهاجم فرهنگی دشمنان، هوشیار و آگاه بود
امام جمعه میاندوآب گفت: دشمنان بر روی بی حیایی و بی حجابی در جامعه ایرانی برنامه ریزی کرده اند و روزی چادر را زیر سوال برده و فردا نیز مانتو را هم زیر سوال می برند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در جمع مردم روستای حاجی بهزاد میاندوآب با تاکید بر اینکه باید ظاهر و باطن ما یک گونه باشد، اظهار کرد: انسان باید صادق باشد تا به سعادت برسد و یکی از لازمه ها برای اینکه بهترین انسان باشد، صادق بودن در کردار و رفتار است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,امام جمعه میاندوآب با اشاره به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان، افزود: دشمنان بر روی جوانان سرمایه گذاری کرده و ابزارهای مختلف مانند فضای مجازی به دنبال گمراه ساختن آنها هستند و باید هوشیار و آگاه در این زمینه بود.
وی با بیان اینکه دشمن آرام آرام به دنبال جایگزین ساختن فرهنگ خود است، گفت: دشمنان بر روی بی حیایی و بی حجابی در جامعه ایرانی برنامه ریزی کرده اند و روزی چادر را زیر سوال برده و فردا نیز مانتو را هم زیر سوال می برند.
حسن زاده با اشاره به نقش مهم مادران در تربیت فرزندان مومن و با ایمان، تصریح کرد: پوشش و نوع حجاب و رفتار مادر بر فرزندان تاثیر دارد و لذا باید بانوان به حجاب توجه و اهمیت فراوانی بدهند.
امام جمعه میاندوآب هم چنین بر لزوم عمل به واجبات دینی و ترک محرمات را موارد مهمی برشمرد که همه برای نیل به سعادت باید نسبت به آن عامل باشند.
امام جمعه میاندوآب با اشاره به تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان، افزود: دشمنان بر روی جوانان سرمایه گذاری کرده و ابزارهای مختلف مانند فضای مجازی به دنبال گمراه ساختن آنها هستند و باید هوشیار و آگاه در این زمینه بود.
,وی با بیان اینکه دشمن آرام آرام به دنبال جایگزین ساختن فرهنگ خود است، گفت: دشمنان بر روی بی حیایی و بی حجابی در جامعه ایرانی برنامه ریزی کرده اند و روزی چادر را زیر سوال برده و فردا نیز مانتو را هم زیر سوال می برند.
,حسن زاده با اشاره به نقش مهم مادران در تربیت فرزندان مومن و با ایمان، تصریح کرد: پوشش و نوع حجاب و رفتار مادر بر فرزندان تاثیر دارد و لذا باید بانوان به حجاب توجه و اهمیت فراوانی بدهند.
,امام جمعه میاندوآب هم چنین بر لزوم عمل به واجبات دینی و ترک محرمات را موارد مهمی برشمرد که همه برای نیل به سعادت باید نسبت به آن عامل باشند.
,,
ارسال دیدگاه