امام جمعه بردسکن:
عهد شکنی آمریکای پلید برای ملت ایران تازگی ندارد/ آنها که به اوباماها و ترامپ ها خوش بین هستند بیدار شوند
امام جمعۀ بردسکن گفت: کسانی که چشم امید به آمریکای پلید دارند چگونه است که عهد شکنی نمایندگان و مجلس سنای آنها را نمی بینند؟ سابقۀ سیاه و جنایات آنها از جمله کودتای سال 32 علیه ایران از ذهن ملت ما پاک نمی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، حجت الاسلام علی اصغر امینی، امام جمعه شهرستان بردسکن در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته ضمن توصیه به تقوای الهی اظهار داشت: پنجشنبۀ آینده آغاز امامت امام عصر ارواحنا فداه است که به آن حضرت و منتظرانشان تبریک می گوییم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن، ,وی بیان داشت: امروز 12 آذر روز قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که در سال 1358 تصویب شد و همۀ افراد باید در برابر قانون احساس تساوی بکنند و برای هیچ کس مستثنی نشود و از افتخارات نظام جمهوری اسلامی همین است و مردم هم توقع همسان بودن در برابر قانون را دارند.
,امام جمعه بردسکن ابراز کرد: 13 آذر روز جهانی معلولان است در شهرستان 2182 نفر معلول داریم؛ ادارۀ بهزیستی تا کنون اقدامات خوبی از جمله مشاورۀ ژنیتکی قبل از ازدواج، غربالگری بینایی و سایر که امیدواریم با اقدامات پیشگیرانه فرزند معلولی متولد نشود.
,وی ادامه داد: برای حل مشکل این عزیزان کمیته ای در استان هست در کشور هست که بیشتر بار مسئولیت بر دوش شهرداری ها است که بستر را برای اینکه معلولان کارهای عادی خود را در شهرستان انجام دهند فراهم کنند.
,حجت الاسلام امینی گفت: معلولیت مقداری محدودیت درست می کند اما خیلی کارها را می توانند انجام بدهند که ما توانایی آن را نداریم؛ در جامعۀ دینی نباید توانمندیهای معلولان در نظر گرفته نشود و متأسفانه بعضی ادارات ما به این مهم توجه نمی کنند و امید است که متولیان آبادانی شهر حق این عزیزان را در نظر بگیرند.
,وی بیان داشت: 16 آذر، روز دانشجو نامگذاری شده است، کسانی که امروز به دیدۀ مثبت به آمریکا نگاه می کنند سابقۀ سیاه این آمریکای پلید را هم در نظر بگیرند؛ شهادت دانشجویان ما را توسط این جنایتکاران به یاد بیاورند.
,امام جمعه بردسکن اذعان کرد: خیانت نیکسون، رئیس جمهور سابق آمریکا به ایران را به یاد بیاورید که از طریق کودتای سال 32 و کشتار مردم کشورمان بار دیگر رژیم ظالم پهلوی را بر سر کار آورد و وقتی دانشجویان ما با آمدن چنین شخصی به ایران اعتراض کردند فرزندان ما را به خاک و خون کشیدند و سه نفر از عزیزان تحصیلکردۀ ما را کشتند.
,وی گفت: چگونه بعضی چشم به همۀ این جنایتها می بندند و خوشبینانه به آمریکا نگاه می کنند؟!!! امروز هم شاهد بودید که مجلس آمریکا، مجلس نمایندگان و هم مجلس بالاتر از آن، همه فقط با یک رأی مخالف به تمدید تحریم ه علیه ایران رأی دادند.
,حجت الاسلام امینی ادامه داد: یعنی 399 نفر از 400 نفر مجلس نمایندگان آمریکای پلید به تمدید تحریم ها رأی دادند و از مجلس سنای آن از 100 نفر 99 نفر شان به تمدید تحریم ها رأی دادند؛ اینها اینجور انسانهای عهد شکن و پلید و خبیث و بی رحمی هستند، کسانی که به آمریکا خوش بین هستند چشمشان معیوب است که اعمال خبیثانۀ آنها را نمی بینند.
,وی بیان داشت: موضوع دیگر بحث وقف است وقف در واقع گره خوردن با تاریخ است تاریخی که همیشه بوده و هست و اثرات فراوانی در آیات قرآن کریم در این مورد داریم
,امام جمعه بردسکن افزود: نیازهای جامعه مان با گذشته فرق کرده و وقف متناسب با نیاز داشته باشیم؛ مبارزه با حرص میارزه با زیاده طلبی هم وقف اخلاقی است و خلاصه اینکه وقف استمرار حیات انسان است.
,انتهای پیام/
,,
,
]
ارسال دیدگاه