logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر جهاد کشاورزی بستک خبر داد:

مبارزه بیولوژیک علیه آفت گوجه فرنگی در اراضی کشاورزی بستک

مبارزه بیولوژیک علیه آفت گوجه فرنگی در اراضی کشاورزی بستک
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از مبارزه بیولوژیک علیه آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی در 150 هکتار از اراضی کشاورزی بستک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه؛ شهرام کریم زادگان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از مبارزه بیولوژیک در 150 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان بستک خبر داد و گفت: این مبارزه بیولوژیک جهت مقابله با آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,

 

,

وی افزود: دو گونه زنبور براکون و تریکوگراما به عنوان عوامل کنترل بیولوژیک علیه آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی محسوب می شوند که زنبور براکون از لارو و زنبور تریکوگراما از تخم آفت تغذیه می کنند  که در کاهش جمعیت آفت تاثیر بسزایی دارند.

,

 

,

مدیر جهاد کشاورزی بستک عملیات رهاسازی زنبورها را سه مرحله عنوان و اظهار کرد: در مرحله اول زنبور تریکوگراما در موقع گلدهی گیاه و زمانی که تعداد تخم آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی به حداکثر خود رسید، رها می شود و مرحله دوم نیز که شامل رهاسازی زنبور براکون است همزمان با خروج لارو و مرحله سوم رهاسازی نیز یک هفته بعد از مرحله دوم جهت تغذیه از تخم های آفت باقی مانده انجام می شود.

,

 

,

کریم زادگان هدف از عملیات رهاسازی حشرات مفید در مزارع گوجه فرنگی را کاهش مصرف سموم شیمیایی و جلوگیری از آلودگی زیستی، تولید محصول سالم و کاهش هزینه تولید عنوان کرد.

,

 

,

وی سطح زیر کشت گوجه فرنگی در سال زراعی 96-95 شهرستان بستک را 450 هکتار اعلام کرد که مبارزه بیولوژیک جهت مقابله با آفت کرم میوه خوار گوجه فرنگی در 150 هکتار و در روستاهای دهنگ و انوه انجام گرفته است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه