فعال دانشجویی استان قم:
راهکارهای نظام دانشگاهی برای جبران کاهش جمعیت، تاثیرگذار نیست
یک فعال دانشجویی با بیان اینکه دولت باید بااصلاح سیاست ها از فرایند پیری جمعیت جلوگیری کند، گفت: راهکارهایی که از طرف نظام دانشگاهی برای جبران عقب ماندگی جمعیتی داده می شود تاثیر چندانی ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، پدرام کاویان با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در سال 90، 6 درصد جمیعت کشور پیر بودند که در سال 1420 این میزان به 30 درصد می رسد که وضع نگران کننده ای است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,وی گفت: افزایش جمعیت باید به مطالبه عمومی تبدیل شود و در این زمینه مسئولان وظیفه دارند با تامین شرایط لازم برای ازدواج جوانان و مسکن آنها شرایط افزایش جمعیت را فراهم کنند.
,نماینده شبکه تفکر ایران بیان داشت : تبعات فرهنگی و اجتماعی کاهش جمعیت از این جهت است که فرزندان کم باید سرپرستی والدین خود و سالخوردگان فامیل را بپذیرند که این از توانایی آنها خارج است و نظام حمایتی خانواده ها کاهش می یابد.
,وی همچنین با بیان اینکه دولت باید بااصلاح سیاست ها از فرایند پیری جمعیت جلوگیری کند، تصریح کرد: راهکارهایی که از طرف نظام دانشگاهی برای جبران عقب ماندگی جمعیتی داده می شود تاثیر چندانی ندارد.
,این فعال دانشجویی در خاتمه گفت: در کشور وضعیت جذب مهاجر برای جبران کسری جمعیت را نداریم و افزایش سن بازنشستگی و بیمه بازنشستگان در حدی نیست که بتواند عقب ماندگی موجود را رفع کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه