رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب خبر داد:

گرد و غبار شعاع دید افقی شهرستان را به 3 هزار متر کاهش داد / افزایش دمای شبانه تا روز یکشنبه

گرد و غبار شعاع دید افقی شهرستان را به 3 هزار متر کاهش داد / افزایش دمای شبانه تا روز یکشنبه
رئیس اداره هواشناسی سرپل ذهاب گفت: گرد و غباری که جو شهرستان را در برگرفته است شعاد دید افقی را به کمتر از 3 هزار متر کاهش داده و افزایش دمای شبانه تا روز یکشنبه به دنبال دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا جواد کاکایی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز، اظهار داشت: موج ناپایدار گرد و غبارمهمترین پدیده غالب بر جو شهرستان بوده و هم اکنون میزان شعاع دید افقی دراین شهرستان مرزی را به 3 هزار متر رسانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: دمای فعلی هوای شهرستان را 12 درجه سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز65 درصد اعلام کرد.

,

 

,

رئیس اداره هواشناسی شهرستان پیش بینی کرد: براساس بررسی آخرین داده های هواشناسی، در ادامه فعالیت سامانه ناپایدار وزش نسبتا شدید باد و بارش باران، گرد و غبار بر جو منطقه حاکم است و به دنبال این شرایط امروز و فردا یکشنبه کاهش دمای شبانه در پی خواهد داشت.

,

 

,

کاکایی یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون آسمان شهرستان سرپل ذهاب 98 روز درگیر پدیده گرد و غبار بوده است .

,

 

,

شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه دارای 90هزار نفر جمعیت و 48 کیلومتر مرز مشترک با کشورعراق دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه