مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان خبر داد:
موجسواریهای سیاسی و انتخاباتی برخیها برای ضربه زدن به موقوفات/ بدهکاری 180 میلیارد تومانی ادارات به اوقاف
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان گفت: برخی افراد با اهداف سیاسی و انتخاباتی به حوزه وقف حمله می کنند که نتیجه ای جز ضربه زدن به موقوفات ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نافع؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد کاروند در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به مناسبت هفته وقف افزود: برخی حملاتی به موقوفات دارند که پس از ریشه یابی مشخص می شود که این افراد، اهداف سیاسی دارند و انتقاداتی می کنند که بعضا خیرخواهانه نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نافع,وی بیان کرد: این افراد به اداره اوقاف ضربه نمی زنند بلکه لطمه این موج سواری ها به پیکره وقف و این سنت حسنه وارد می شود.
,حجت الاسلام کاروند تصریح کرد: این افراد کم نیستند و هر از چندگاهی افرادی به دلیل توقعاتی که از اوقاف داشته و قانونا برآورده نمی شود با این اقدامات قصد تلافی دارند به طوری که در برخی شهرستان ها، موقوفات خوب و درآمد خوبی داشته ایم، اما با ضرباتی که وارد شده موجب تغییر نگاه مردم شده است.
,وی با بیان اینکه جواب اوقاف در واکنش به این افراد سکوت است، خاطرنشان کرد: پاسخ سریع دادن به این موج سوری کمک می کند، اما در زمان مناسب پاسخ داده و حتی حاضر به مناظره با این افراد هستیم.
,حجت الاسلام کاروند با اشاره به برنامه های این اداره در هفته وقف گفت: برگزاری نمایشگاه وقف، اعزام اکیپ پزشکی به مناطق محروم، افتتاح درمانگاه اعتمادیه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و ثبت 14 وقف جدید از مهمترین برنامه های این هفته به شمار می آید.
,وی بیان کرد: از این تعداد، 10 مورد مربوط به شهرستان کبودراهنگ بوده و بقیه مربوط به سایر شهرستان ها است.
,,

, ,
,
اهدای 11 هزار جفت کفش به زائران اربعین
,مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با اشاره به برنامه های اربعین نیز اظهار کرد: برپایی 5 موکب در استان همدان، یک موکب در مرز مهران و یک موکب در کربلای معلی از محل موقوفات مرتبط و کمک های خیران از اقدامات این اداره است.
,حجت الاسلام کاروند گفت: در موکب کربلا 13 هزار وعده غذا به صورت روزانه توزیع شد و در مجموع برای موکب های اربعین یک میلیارد و 430 میلیون تومان هزینه شد.
,وی با اشاره به توزیع کفش و لباس از محل موقوفه سیف الدوله در سال گذشته بین زائران اعلام کرد: امسال نیز یک فرد خیز به صورت ناشناس 11 هزار جفت کفش مرغوب را برای همه سنین اهدا کرد.
,حجت الاسلام کاروند از برخی رستوران های همدان برای ارسال آشپز و کمک ویژه مردم محله جولان در موکب کربلا قدردانی کرد.
,وی با اشاره به برنامه های این اداره در طول سال نیز گفت: اطعام خانواده های محروم، اعزام اکیپ پزشکی، پرداخت کمک هزینه تحصیلی، توزیع گوشت تازه در برخی از شهرستان ها، اعزام زائر اولی ها و افراد محروم به مشهد مقدس، ساخت حمام روستایی و برگزاری مسابقات فرهنگی از مهمترین آن ها به شمار می رود.
,حجت الاسلام کاروند اظهار کرد: همچنین امسال از محل موقوفات830 میلیون تومان هزینه روضه خوانی یا اطعام و 505میلیون تومان کمک هزینه تحصیلی به دانش آموزان بی بضاعت و خرید لوازم التحریر پرداخت شده است.
,وی از اجرای طرح مهر تندرستی در حوزه سلامت نیز خبر داد و گفت: ساخت اورژانس در ملایر از محل این طرح است.
,حجت الاسلام کاروند با اشاره به بازسازی 30 بقعه متبرکه در استان نیز بیان کرد: عملیات بازسازی در دست انجام است که از مهترین آن ها می توان به آستان امامزاده محسن(ع) با دریافت 200 میلیون تومان وام از سازمان اوقاف، بازسازی امامزاده زبیده خاتون(س) در جاده ملایر، امامزاده زید(ع) تویسرکان و امامزاده جعفر(ع) روستای قوزان بخش جوکار اشاره کرد.
,وی، میزان مطالبات اوقاف استان از ادارات دولتی را نزدیک به 180 میلیارد تومان دانست و از سازمان بازرسی و دیوان محاسبات برای کمک در این زمینه و مکاتبه با ادارات قدردانی کرد.
,حجت الاسلام کاروند اعلام کرد: درآمد موقوفات نسبت به سال گذشته بیش از 30 درصد افزایش یافته است.
,سمیه مظاهری
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه