معاون شیلات هرمزگان:
برداشت 1500 تن میگو در فصل صید/ اشتغال زایی بیش از 180 صیادهرمزگانی
معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان از صید یک هزار و 500 تن میگو و اشتغال زایی 180 صیاد در فصل صید میگو خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای ساحل؛ مسعود بارانی،معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه فصل صید میگو در هرمزگان امسال از دهم مهر ماه آغاز شد، گفت:در این بازه زمانی و در صیدگاه های استان امسال بالغ بر یک هزار و 500 تن میگو صید شد وباسپری شدن سی و نه روز مفید به پایان رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای ساحل,وی افزود: با توجه به مراقبت ها و کنترل های شیلات در سال های اخیر جواب داده است که شاهد رشد صید میگو نسبت به سال های گذشته بوده ایم.
,معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان اظهار کرد: امسال تعداد شناور صیادی نسبت به سال گذشته از 183 فروند شناور به 164 فروند شناور کاهش یافته که بیانگر حرکت استان از سمت صید به آبزی پروری و مدیریت بهتر صید صیادی در راستای صید و صیادی پایدار است.
,وی افزود: میزان صید میگو امسال را بالغ بر 303 تن میگوی ریز،169 میگوی گنتگ و بالغ بر یک هزار و 35 تن را میگوی درشت تشکیل داده است.
,بارانی با توجه به تعداد صیاد شاغل در فصل صید میگو امسال را بالغ بر یک هزار و 960 نفر بودند، گفت: افزایش چهار برابری صید در صیدگاههای شرق جزیره هرمز نسبت به سال گذشته را از ویژگی های شاخص فصل صید میگو سال 95 خواند.
,معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان بیان کرد: در فصل صید میگو امسال شش واحد عمل آوری با بیش از 180 نفر اشتغال زایی در سه شیفت کاری مشغول به تحویل گیری و عمل آوری میگو فعالیت می کردند.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه