گفت وگو با کارآفرین نیمروزی:
در آمد 500 میلیونی از پرورش ماهی در یک سال/ ظرفیت تولید 2 برابری در صورت تامین برق
کارآفرین نیمروزی با بیان اینکه سالانه در یک مرحله برداشت 50 میلیون تومان درآمد دارد، گفت: در صورت تامین برق ظرفیت تولید 2 برابر افزایش می یابد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد جوادی کار آفرین 41 ساله نیمروزی در گفت و گو با عصرهامون با بیان اینکه 5 سال است که 2 استخر خاکی پرورش ماهی احداث کرده، اظهار داشت: دراین مدت 7 نفر به صورت مستقیم مشغول به کار شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
وی با بیان اینکه سالانه در یک مرحله برداشت 50 میلیون تومان درآمد دارم، افزود: با توجه به اینکه اکثر اسناد اراضی کشاورزی منطقه سیستان محلی می باشد، شیلات سیستان اقدام به بیمه کردن ما و نیروهای فعال در کار پرورش ماهی نمی کند.
,
این کار آفرین تصریح کرد: نبود برق در 19محل پرورش ماهی شهرستان نیمروز نیز از دیگر مشکلات موجود در این عرصه است و تاکنون به چندین نهاد مرتبط مراجعه کرده ایم اما به نتیجه ای نرسیده ایم و امیدوارم مسئولان همکاری لازم را در این زمینه با ما انجام دهند.
, 
,
وی تاکید کرد: در صورت وجود برق می توانیم در هر سال دو مرحله برداشت ماهی را داشته باشیم و به پرورش دام و طیور نیز مشغول شویم که این نیز ایجاد اشتغال بیشتری را در پیش خواهد داشت.
,
جوادی در پایان ضمن تقدیر از سپاه و بسیج، اظهار کرد: تاکنون هرگونه درخواستی که از سپاه و بسیج داشته ام همکاری لازم از سوی آنها صورت گرفته است و امیدوارم مسئولان این 2 نهاد همیشه موفق و پیروز باشند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه