هشدار لاوروف به افراد مسلح در حلب
وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه مسکو و واشنگتن توانایی توافق بر سر خروج تمامی افراد مسلح را از حلب دارند گفت: با افراد مسلحی که در شرق حلب باقی بمانند مانند تروریست ها برخورد خواهد شد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ،سرگئی لاوروف روز دوشنبه در نشست مطبوعاتی مشترک با همتای فیلیپینی خود در مسکو گفت: مسکو و واشنگتن این توانایی را دارند که بر سر خروج تمامی عناصر مسلح از حلب به تواق برسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی تصریح کرد: روسیه ارتش سوریه را در زمینه مقابله با گروه های مسلح در حلب پشتیبانی می کند.
,
وزیر خارجه روسیه با اشاره به اینکه با افراد مسلحی که در شرق حلب باقی بمانند مانند تروریست ها برخورد خواهد شد اظهار داشت: گفت و گوی مسکو و واشنگتن درباره خروج افراد مسلح از حلب از دو روز آینده آغاز می شود.
, لاوروف ضمن غیرسازنده خواندن طرح رای گیری در سازمان ملل بر سر اجرای آتش بس در حلب تاکید کرد: رای گیری درباره طرح سازمان ملل برای آتش بس در حلب غیرسازنده و اقدامی تحریک آمیز است.
,,
,
منبع:میزان
]
ارسال دیدگاه