104 روز مانده تا بهره برداری بیمارستان 82 تختخوابی آیت الله بهاری

104 روز مانده تا بهره برداری بیمارستان 82 تختخوابی آیت الله بهاری
در آخرین روزهای مهر ماه معاون وزیر ره و شهر سازی سفری به همدان داشت و در این سفر از طرح های این وزارت بازدید کرد که بیمارستان 82 تختخوابی آیت الله بهاری نیز یکی از این طرح ها بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارانه؛ در آخرین روز از اولین ماه پاییز 95 معاون وزیر راه و شهرسازی در سفری که به همدان داشت از بیمارستان 82 تختخوابی آیت الله بهاری بازدید داشت و اعلام کرد: اعتبار این طرح در سال 94 بیش از 18 میلیارد تومان بود که فقط 7 میلیارد و 300 میلیون تومان آن تخصیص یافت و امسال 17 میلیارد و 500 میلیون تومان برای تکمیل آن تا پایان سال اختصاص یافته است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه, در آخرین روز از اولین ماه پاییز 95 معاون وزیر راه و شهرسازی در سفری که به همدان داشت از بیمارستان 82 تختخوابی آیت الله بهاری بازدید داشت و اعلام کرد: اعتبار این طرح در سال 94 بیش از 18 میلیارد تومان بود که فقط 7 میلیارد و 300 میلیون تومان آن تخصیص یافت و امسال 17 میلیارد و 500 میلیون تومان برای تکمیل آن تا پایان سال اختصاص یافته است , .,

فروردین ماه امسال نیز سرپرست اداره فنی و اجرایی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان در گفتگو با فارس از پیگیری عملیات اجرایی تکمیل بیمارستان 82 تختخوابی شهرستان بهار خبر داده و گفت: مقرر شده در راستای اجرای مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری این پروژه امسال به اتمام برسد.

,

بیمارستان 82 تختخوابی آیت اله بهاری 15 هزار متر مربع مساحت و 8 هزار و 300 متر مربع زیربنا دارد و در چهار طبقه طراحی شده و بخشهای داخلی ، اورژانس ، درمانگاه ، دیالیز ، رادیولوژی ، آزمایشگاه ، جراحی ، زنان و زایمان ، نوزادان ، کودکان ، بستری زنان و چندین بخش مراقبتهای ویژه و اداری و مدیریتی در آن پیش بینی شده است.

,

سال قبل نیز قولهایی جهت بهره برداری از این بیمارستان در سال 94 داده شده بود که متاسفانه این قول عملی نشد و امیدواریم که امسال در مدت زمان 104 روز مانده به پایان سال این بیمارستان به بهره برداری برسد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه