مدیراجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون خبرداد:
صادرات هزارمیلیاردی کالا از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به افغانستان
مدیراجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون گفت: در هفت ماهه سال جاری بیش از یک میلیون تن کالا به ارزش بیش از 958 میلیارد ریال از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به افغانستان صادر شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تایبادخبر، حسین آخوندزاده، مدیراجرایی منطقه ویژه اقتصادی دوغارون صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در هفت ماهه سال جاری بیش از یک میلیون تن کالا به ارزش دلاری بیش از 680 میلیون دلار و ارزش ریالی بیش از 958 میلیارد ریال از منطقه ویژه اقتصادی دوغارون به افغانستان صادر شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تایبادخبر,
وی افزود: در شش ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی بیش از 100درصد و به لحاظ ارزشی دلاری بیش از 76درصد رشد داشته ایم که آهن، سیمان و گچ از مهمترین کالاهای صادراتی به کشور افغانستان و کنجد و پیله ابریشم عمده کالاهای وارداتی به کشور می باشد.
,
آخوندزاده گفت : همچنین در هشت ماهه سال جاری 16037 کامیون افغانی و 22295 کامیون ایرانی در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تردد نموده اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد 23 درصدی ناوگان افغانی و 18 درصدی ناوگان ایرانی را شاهد هستیم.
,
وی افزود: با افتتاح جایگاه دائمی سوخت و افزایش ظرفیت عرضه، بیش از سه میلیون لیتر سوخت در آبان ماه با نرخ مصوب صادراتی به ناوگان افغانی عرضه شده است که موجب به صفر رسیدن قاچاق سوخت و افزایش رضایت رانندگان افغان شده است.
,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه