برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و مبارزه با ایدز در راستای آگاه سازی مردم پاکدشت

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری و مبارزه با ایدز در راستای آگاه سازی مردم پاکدشت
کارگاه آموزشی جمعیت هلال احمر شهرستان پاکدشت در راستای آگاه سازی کارگاه آموزش پیشگیری و مبارزه با ایدز را با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و همچنین اعضای جمعیت هلال احمر برگزارشد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  خیلی از بیماری ها وجود داد که این روزها  موجب نگرانی وپریشانی مردم است و خیلی از ما ها ترس این را داریم که این بیماری ها چه نشانه هایی دارد و یا از چه طریقی امکان دارد که منتقل شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

امروز ما به سراغ یکی از این بیماری ها که ایدز نام دار می رویم بیماری که خیلی ها تا اسمش را می شنود یا فکر اتباط نامشروع به ذهنشان می رسد و یا اعتیاد و یا اصلا خیلی ها نمی دانند که چه نوع بیماری است .

,

جمعیت هلال احمر شهرستان پاکدشت در راستای آگاه سازی کارگاه آموزش پیشگیری و مبارزه با ایدز را با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان و همچنین اعضای جمعیت هلال احمر برگزارشد .

,

این کارگاه آموزشی با هدف آگاهی  بخشی بیشتر ، پیشگیری و مقلابله با بیماری و همچنین درمان برگزار شد .

,

در این کارگاه آموزشی روش های انتقال تشریح شد و همچنین روش های درمانی که می تواند پیشرفت این بیماری را متوقف  کند بیان شد . 

,

برگزار این کارگاه ها برای عموم مردم می تواند  راه کار خوبی برای آگاهی مردم باشد تا بتوانیم  بهتر این بیماری را کنترل کرده و از  شیوع این بیماری جلوگیری کنیم .  

,

 خیلی از همشهریان ما راه هایی که  موجب انتقال این ویروس است را نمی شناسند  و خیلی از ما  نحوه رفتار مان با بیماران HIV   نادرست است شاید این رفتار ما هم ناخواسته باشد ولی موجب ناراحتی آنها می شود .

,

همان طور که یک بیمار مبتلا به سرطان را محکوم نمی‌کنیم، نسبت به او هم حس همدردی داریم و برایش آرزوی بهبودی می‌کنیم افراد مبتلا به HIV نیز فارغ از اینکه چگونه به این بیماری دچار شده‌اند نیاز به حمایت دارند؛ حمایتی که نتایج آن بیش از آنکه به این افراد بازگردد، در خدمت جامعه است. طرد‌کردن این افراد و به حاشیه راندن آنها، تنها انکار واقعیتی است که امروزه تمام کشورها با آن درگیرند. با واقع نگری نسبت به این موضوع و پرهیز از بزرگ نمایی و کوچک انگاری، می‌توان از افزایش شمار افرادی که در آینده، آلوده به این ویروس می‌شوند، جلوگیری کرد.

,

index

, index, index,

 ما باید بدانیم  که ویروس HIV از راههای منتقل نمیشود:

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* تنفس هوای یکسان با فرد مبتلا

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* استفاده از وسایل غذاخوری مشترک با فرد مبتلا

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* تماس با سطح توالت فرنگی یا دستگیره در بعد از فرد مبتلا

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* نوشیدن از لیوان آب یکسان

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* استفاده از تجهیزات ورزشی مشترک در باشگاه ورزشی

,

* بغل کردن، بوسیدن یا دست دادن با فرد مبتلا

,

* حمام ها یا استخرهای عمومی

,

 درپایان جای دارد از مسئولین شهرستان درخواست کنیم که کارگاه های آموزشی در خصوص بیماری ایدز و HIV که می توان گفت تفاوت های باهم دارند برگزار کنند تا شهروندان عزیز مان با رعایت نکات بهداشتی از شیوع این بیماری جلوگیری کرده و رفتار خود را با این گونه از بیماران اصلاح کنند .

,

 انتهای خبر /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه