فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب:
استقلال و آزادی خواهی، دلیل دشمنی غرب و آمریکا با ایران/ سازمان ملل تنها شعار حقوق بشر می دهد/ رسالت دانشجویان دشمن شناسی و تحلیل درست است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب گفت: این همه دشمنی غرب و آمریکا و استکبار جهانی با ایران به دلیل استقلال خواهی و آزادی خواهی ما در دنیاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، سرهنگ پاسدار جواد مولودی دیشب در جمع دانشجویان مرکز آموزش عالی شهید باکری با بیان اینکه ایران اسلامی تنها کشوری در دنیاست که مستقل بوده و روی پای خود ایستاده است، اظهار کرد: این همه دشمنی غرب و آمریکا و استکبار جهانی با ایران به دلیل استقلال خواهی و آزادی خواهی ما در دنیاست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب گفت: وقتی در سر درب وزارت خارجه می نویسیم "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی" این یعنی اینکه ما می خواهیم در دنیا آزاد و مستقل باشیم و همین مستقل بودن سبب شده تا در 37 سال گذشته توسط آمریکا و استکبار جهانی مورد تهدید و تحریم و چالش قرار بگیریم.
وی با بیان اینکه اگر ما نیز به حرف آمریکا و غرب گوش کنیم، آنها با ما دشمنی ندارند، افزود: آنها می خواهند تا ما به حرف آنها گوش کرده و مطابق میل آنها رفتار کنیم و آنها استقلال و آزادی ما را قبضه کنند.
مولودی با تاکید بر اینکه تاریخ پر از خیانت ها و جنایت های آنهاست، تصریح کرد: اگر تاریخ را مطالعه کنیم، می فهمیم که آنها چه بر سر کشورها آورده اند و از ما چه می خواهند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب با بیان اینکه نهادهایی مانند سازمان ملل که دم از حقوق بشر، آزادی و دموکراسی می زند، نیز تحت سیطره آنهاست، اظهار کرد: چرا سازمان ملل در قبال این همه کشتار مردم مظلوم در دنیا، ساکت نشسته و در مقابل این کشورها مانند عربستان و آمریکا و ... واکنش نشان نمی دهد و دم از حقوق بشر نمی زند؟
وی افزود: در این دنیا، هر جا منافع آنها تامین شود، موضع گیری می کنند و وقتی از آنها سوال می کنند که چرا از مردم مظلوم فلسطین حمایت نمی کنید، می گویند که منافع ما ایجاب می کند و این همان منطقی هست که آنها مدعی هستند باید آن را قبول کنیم.
مولودی با اشاره به اینکه در این 37 سال انواع دشمنی اعم از ترور، تحریم، تهدید و... را که نشان دهنده حقانیت ماست، علیه ما به کار گرفتند، تصریح کرد: دانشجویان باید دشمن شناس بوده و اتفاقات را درست تحلیل کنند و نسبت به موضوعات آگاه و هوشیار باشند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب گفت: وقتی در سر درب وزارت خارجه می نویسیم "نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی" این یعنی اینکه ما می خواهیم در دنیا آزاد و مستقل باشیم و همین مستقل بودن سبب شده تا در 37 سال گذشته توسط آمریکا و استکبار جهانی مورد تهدید و تحریم و چالش قرار بگیریم.
,وی با بیان اینکه اگر ما نیز به حرف آمریکا و غرب گوش کنیم، آنها با ما دشمنی ندارند، افزود: آنها می خواهند تا ما به حرف آنها گوش کرده و مطابق میل آنها رفتار کنیم و آنها استقلال و آزادی ما را قبضه کنند.
,مولودی با تاکید بر اینکه تاریخ پر از خیانت ها و جنایت های آنهاست، تصریح کرد: اگر تاریخ را مطالعه کنیم، می فهمیم که آنها چه بر سر کشورها آورده اند و از ما چه می خواهند.
,فرمانده ناحیه مقاومت بسیج میاندوآب با بیان اینکه نهادهایی مانند سازمان ملل که دم از حقوق بشر، آزادی و دموکراسی می زند، نیز تحت سیطره آنهاست، اظهار کرد: چرا سازمان ملل در قبال این همه کشتار مردم مظلوم در دنیا، ساکت نشسته و در مقابل این کشورها مانند عربستان و آمریکا و ... واکنش نشان نمی دهد و دم از حقوق بشر نمی زند؟
,وی افزود: در این دنیا، هر جا منافع آنها تامین شود، موضع گیری می کنند و وقتی از آنها سوال می کنند که چرا از مردم مظلوم فلسطین حمایت نمی کنید، می گویند که منافع ما ایجاب می کند و این همان منطقی هست که آنها مدعی هستند باید آن را قبول کنیم.
,مولودی با اشاره به اینکه در این 37 سال انواع دشمنی اعم از ترور، تحریم، تهدید و... را که نشان دهنده حقانیت ماست، علیه ما به کار گرفتند، تصریح کرد: دانشجویان باید دشمن شناس بوده و اتفاقات را درست تحلیل کنند و نسبت به موضوعات آگاه و هوشیار باشند.
,
ارسال دیدگاه