در اعتراض به عدم تحقق وعده های مسولان صورت گرفت؛
تجمع ۱۵۰ نفر از مردم شهرستان جغتای در فرمانداری این شهر
حدود 150 نفر از خانواده های دو روستای خداشاه و راهچمن شهرستان جغتای در اعتراض به عدم تحقق وعده های مسولان ادارات برق و گاز در محل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، صبح روز دوشنبه هفته جاری حدود ۱۵۰ نفر از خانواده های دو روستای خداشاه و راهچمن شهرستان جغتای در اعتراض به عدم تحقق وعده های مسولان ادارات برق و گاز در محل فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,بنابر اخبار واصله، این تجمع کنندگان شامل حدود ۱۰۰ خانواده اهل روستای خداشاه و حدود ۵۰ خانواده اهل روستای راهچمن بوده اند که به دلیل عدم اتصال به شبکه های برق و گاز در محل فرمانداری شهرستان جغتای تجمع داشته اند.
در همین راستا عصر روز گذشته رضا خداشاهی دهیار روستای خداشاه از توابع بخش هلالی شهرستان جغتای ضمن تایید این خبر به خبرنگار پیام جغتای گفت: متاسفانه علی رغم قول های متعدد مسولان شهرستان جغتای و انجام مراحل قانونی لازم برای برخورداری برخی اهالی روستای خداشاه از نعمت برق هنوز هم با وجود گذشت ۴ سال این مشکل رفع نشده و این خانواده ها با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
خداشاهی افزود: بهانه مسولان برای پشت و گوش اندازی های متعدد، قرار نداشتن این خانه ها در محدوده روستا عنوان شده است و بر همین اساس هزینه هایی از این خانواده ها گرفته شده و مراحل اداری لازم نیز طی شده است ولی مسولان فقط امروز و فردا می کنند و گره کار این روستا نشینان زحمتکش را باز نمی کنند.
وی خاطرنشان کرد: مسولان شهرستان جغتای به همین بهانه از واگذاری امتیاز گاز به حدود ۵۰ نفر از اهالی روستای راهچمن نیز خودداری می کنند در حالی که فاصله خانه ها مذکور از محدوده روستا و شبکه اصلی زیاد نبوده و اتصال گاز به آنها هزینه زیادی را در بر ندارد.
این دهیار یادآور شد: پس از این اجتماع فرماندار جغتای در جمع معترضین حاضر شده و از ادامه پیگیری ها به منظور رفع مشکلات و موانع موجود خبر داده و قول قطعی برای برخورداری این خانواده ها از برق و گاز نداد.
انتهای پیام/
بنابر اخبار واصله، این تجمع کنندگان شامل حدود ۱۰۰ خانواده اهل روستای خداشاه و حدود ۵۰ خانواده اهل روستای راهچمن بوده اند که به دلیل عدم اتصال به شبکه های برق و گاز در محل فرمانداری شهرستان جغتای تجمع داشته اند.
,در همین راستا عصر روز گذشته رضا خداشاهی دهیار روستای خداشاه از توابع بخش هلالی شهرستان جغتای ضمن تایید این خبر به خبرنگار پیام جغتای گفت: متاسفانه علی رغم قول های متعدد مسولان شهرستان جغتای و انجام مراحل قانونی لازم برای برخورداری برخی اهالی روستای خداشاه از نعمت برق هنوز هم با وجود گذشت ۴ سال این مشکل رفع نشده و این خانواده ها با مشکلات عدیده ای دست و پنجه نرم می کنند.
,خداشاهی افزود: بهانه مسولان برای پشت و گوش اندازی های متعدد، قرار نداشتن این خانه ها در محدوده روستا عنوان شده است و بر همین اساس هزینه هایی از این خانواده ها گرفته شده و مراحل اداری لازم نیز طی شده است ولی مسولان فقط امروز و فردا می کنند و گره کار این روستا نشینان زحمتکش را باز نمی کنند.
,وی خاطرنشان کرد: مسولان شهرستان جغتای به همین بهانه از واگذاری امتیاز گاز به حدود ۵۰ نفر از اهالی روستای راهچمن نیز خودداری می کنند در حالی که فاصله خانه ها مذکور از محدوده روستا و شبکه اصلی زیاد نبوده و اتصال گاز به آنها هزینه زیادی را در بر ندارد.
,این دهیار یادآور شد: پس از این اجتماع فرماندار جغتای در جمع معترضین حاضر شده و از ادامه پیگیری ها به منظور رفع مشکلات و موانع موجود خبر داده و قول قطعی برای برخورداری این خانواده ها از برق و گاز نداد.
,انتهای پیام/
,,
,
ارسال دیدگاه