عضو خبرگان رهبری:
نقض برجام، عهدشکنی و دشمنی آمریکا را ثابت کرد/ایران پاسخ محکمی به نقض برجام خواهد داد
نماینده مردم خراسان شمالی در مجلس خبرگان رهبری گفت: تمدید 10 ساله تحریم ها و نقض برجام توسط آمریکا یکبار دیگر حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مجامع بین المللی و افکار عمومی جهانیان و عهدشکنی و عناد آمریکا را به اثبات خواهد رسانید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، آیت الله حبیب الله مهمانواز، عضو خبرگان رهبری اظهارکرد: همانگونه که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مواقع و مقاطع مختلفی از دوران انقلاب، شاهد دشمنی ها و عهد شکنی های آمریکای جنایت کار علیه جمهوری اسلامی بوده ایم و برای ملت ایران اسلامی ثابت شد که این دشمنی و خصومت همچنان ادامه دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک،, , آیت الله حبیب الله مهمانواز، عضو خبرگان رهبری , اظهارکرد: همانگونه که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مواقع و مقاطع مختلفی از دوران انقلاب، شاهد دشمنی ها و عهد شکنی های آمریکای جنایت کار علیه جمهوری اسلامی بوده ایم و برای ملت ایران اسلامی ثابت شد که این دشمنی و خصومت همچنان ادامه دارد.,
وی تصریح کرد: ماهیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ماهیتی برپایه عدالت، آزادی خواهی و ضد استکباری است و همواره در مقابل دشمنان اسلام و مسلمین و مستکبرین ایستادگی خواهد کرد.
آیت الله مهمانواز ادامه داد: از روزهای آغازین مذاکرات همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند که هیچ اعتمادی به آمریکا ندارند نسبت به نتایج این مذاکرات و برجام خوشبین نبودند ولی با موافقت مذاکرات خواستند این عهدشکنی و دشمنی را بار دیگر به اثبات برسانند.
وی گفت: اکنون که دولت جنایتکار آمریکا علارقم توافق برجام، تحریم ها علیه ایران اسلامی را به مدت 10 سال دیگر تمدید کرده ژرف اندیشی، آینده نگری و درایت رهبر معظم انقلاب برای همه جهانیان به اثبات رسید.
این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: یقینا همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا با نقض برجام عهدشکنی کرده و جمهوری اسلامی ایران حتما پاسخ محکمی به این اقدام مذبوحانه استکبار خواهد داد.
آیت الله مهمانواز اضافه کرد: نقض برجام توسط آمریکا یکبار دیگر حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مجامع بین المللی و افکار عمومی جهانیان و عهدشکنی و عناد آمریکا را به اثبات رسانید.
وی خاطرنشان کرد: ملت بزرگوار ایران همانگونه که در این سی و هفت سال گذشته علارقم تحریم ها و تهدیدها راه پیشرفت و توسعه این نظام اسلامی را طی کرده بازهم با رهنمون های رهبری و با بکار بستن توصیه ها ی اقتصاد مقاومتی و نگاه ویژه به توانمندی های داخلی این راه پر افتخار را طی خواهد کرد و دشمنان اسلام و انقلاب را ناامید خواهد کرد.
انتهای پیام/
, آیت الله مهمانواز ادامه داد: از روزهای آغازین مذاکرات همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها فرمودند که هیچ اعتمادی به آمریکا ندارند نسبت به نتایج این مذاکرات و برجام خوشبین نبودند ولی با موافقت مذاکرات خواستند این عهدشکنی و دشمنی را بار دیگر به اثبات برسانند.,
, وی گفت: اکنون که دولت جنایتکار آمریکا علارقم توافق برجام، تحریم ها علیه ایران اسلامی را به مدت 10 سال دیگر تمدید کرده ژرف اندیشی، آینده نگری و درایت رهبر معظم انقلاب برای همه جهانیان به اثبات رسید.,
, این عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: یقینا همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند آمریکا با نقض برجام عهدشکنی کرده و جمهوری اسلامی ایران حتما پاسخ محکمی به این اقدام مذبوحانه استکبار خواهد داد.,
, آیت الله مهمانواز اضافه کرد: نقض برجام توسط آمریکا یکبار دیگر حقانیت نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مجامع بین المللی و افکار عمومی جهانیان و عهدشکنی و عناد آمریکا را به اثبات رسانید.,
, وی خاطرنشان کرد: ملت بزرگوار ایران همانگونه که در این سی و هفت سال گذشته علارقم تحریم ها و تهدیدها راه پیشرفت و توسعه این نظام اسلامی را طی کرده بازهم با رهنمون های رهبری و با بکار بستن توصیه ها ی اقتصاد مقاومتی و نگاه ویژه به توانمندی های داخلی این راه پر افتخار را طی خواهد کرد و دشمنان اسلام و انقلاب را ناامید خواهد کرد.,
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه