معاون وزیر بهداشت:

9 هزار تخت به بیمارستان‌های کشور اضافه می‌شود / اجرای 1100 پروژه در راستای طرح تحول نظام‌سلامت

9 هزار تخت به بیمارستان‌های کشور اضافه می‌شود / اجرای 1100 پروژه در راستای طرح تحول نظام‌سلامت
معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون 12 هزار تخت بیمارستان افتتاح و تا چند ماه آینده 9 هزار تخت دیگر نیز به بهره برداری می رسد تا در راستای طرح تحول نظام سلامت 21 هزار تخت اضافه شود و مشکلات در این حوزه کاهش یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور عصر امروز در مراسم افتتاح 2 پروژه تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طرح تحول نظام سلامت یک طرح چند وجهی می باشد که به تمامی حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری توجه می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، محمد آقاجانی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور عصر امروز در مراسم افتتاح 2 پروژه تشخیصی درمانی دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طرح تحول نظام سلامت یک طرح چند وجهی می باشد که به تمامی حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری توجه می کند.,

وی با بیان اینکه میزان تخت های بیمارستان به جمعیت کشور کم می باشد، افزود: در طول اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون 12 هزار تخت بیمارستان افتتاح و تا چند ماه آینده 9 هزار تخت دیگر نیز به بهره برداری می رسد تا در راستای طرح تحول نظام سلامت 21 هزار تخت اضافه شود و مشکلات در این حوزه کاهش یابد.

,

آقاجانی به تعریف یک هزار و 100 پروژه در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری طرح تحول نظام سلامت اشاره و اذعان کرد: یکی از اقداماتی که در راستای طرح تحول در حال انجام است ساخت 250 پلی کلینیک در کشور می باشد که خدمات ارزان قیمت به مردم را ارائه می دهند.

,

معاون وزیر بهداشت بازسازی و نوسازی تجهیزات پزشکی کشور را از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح تحول نظام سلامت برشمرد و افزود: تاکنون 27 هزار و 500 نوع تجهیزات پزشکی با میانگین قیمتی 500 میلیون تا 50 میلیارد ریال برای نوسازی تجهیزات پزشکی خریداری شده است و علاوه بر آن اقدامات مناسبی در راستای نوسازی فضای فیزیکی بیمارستان ها انجام شده است.

,

آقاجانی با بیان اینکه یکی از رسالت های انقلاب اسلامی توجه به محرومین می باشد، تصریح کرد: برای اولین بار در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت بازپرداختی مردم به بیمارستان ها و مراکز درمانی دولتی به حداقل ممکن رسیده است تا همه مردم توانایی استفاده از خدمات درمانی داشته باشند.

,

وی با اشاره به اینکه ساختار بیمه ای به جای صنعت بیمه با صندوق بیمه مواجه است، اذعان کرد: به دلیل عدم عمل کردن بیمه به وعده های خود ما نسبت به همکاران پزشک خود شرمنده ایم البته براساس مصوبه مجلس 8 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای بیمه ها در نظر گرفته شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه