logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهر اردل در همایش ائمه جمعه و جماعت:

ردپای بدعهدی آمریکا در همه ی عهدها ثابت شده است

ردپای بدعهدی آمریکا در همه ی عهدها ثابت شده است
امام جمعه شهر اردل گفت:ردپای بدعهدی دولت آمریکا این بار با تمدید تحریم ها علیه کشورمان و نقض آشکار برجام ثابت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، حجت الاسلام موسی سلمان پور امام جمعه شهر اردل در همایش ائمه جمعه، جماعت و فرماندهان بسیج که در سپاه ناحیه شهرستان اردل برگزار شد گفت: ائمه جمعه و جماعت از ستون‌های مهم نظام در کشور هستند چراکه آنان با حضور موثر خود در صحنه‌های مختلف سبب مستحکم شدن پایه‌های این نظام مقدس شدند.

سلمان پور با اشاره به حرکت‌های انقلابی ائمه جماعات مساجد با همکاری نمازگزاران برای به ‌ثمر نشستن انقلاب اضافه کرد: در روزهای قبل از انقلاب مردم محله‌های مختلف به رهبری امام جماعت آن مسجد به قیام برخواستند که در نهایت منجر به پیروزی انقلاب شد، همه اقشار آن روز بدون چون و چرا با تمام قدرت گوش به فرمان امام خمینی‌(ره) بودند که انقلاب توانست پیروز شود و امروز نیز بیش از پیش به آن اتحاد نیازمند هستیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز نیز بسیجیان باید همانند قبل از انقلاب، با حضور در مساجد و رهنمود گرفتن از روحانیان در مقابل دشمنان نظام ایستاده و از رهبر و نظام دفاع کنند تا گزندی به نظام نرسد.

امام جمعه شهر اردل با اشاره به تمدید 10 تحریم های آمریکا علیه ایران افزود:بدعهدی  آمریکا نه تنها در اجرای برجام بلکه در تمامی عهدها ثابت شده است.

سلمان پور اظها کرد: راه مقابله با بد عهدی و تحریم های امریکا پاسخ های کوبنده و محکم است که باید دست اندرکاران به خصوص مجلس شورای اسلامی با این گستاخی ها پاسخ قاطعانه دهند.

وی افزود: تلخ ترین مساله در برجام این است که ما به همه تعهدات خود کاملا عمل کردیم و در مقابل مشاهده می کنیم برجام نه تنها هیچ دستاوردی برای کشور نداشته بلکه برای طرف های مقابل پیروزی هایی داشته است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه