دانشجویان فدای چه چیزی شده اند؟
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی هشترود روز دانشجو را احساس نکردند/ رئیس دانشگاه: برای عدم برگزاری مراسم دلیل دارم اما رسانه ای نخواهم کرد
مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود برگزار نشد و این در حالی است که رئیس دانشگاه نیز اذعان کرده که برای عدم برگزاری این مراسم دلیل دارد اما تمایلی برای رسانه ای کردن آن ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار اجتماعی پیک هشترود، جایگاه دانشجو در یک جامعه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است چراکه اساس رشد و بلوغ فکری و محصول آن که سعادت یک ملت می باشد را شاخصه مهم میزان پیشرفت علم درآن جامعه مشخص می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
,
برای تاکید به جایگاه دانشجو همین فرمایش حضرت امام(ره) که از دانشگاه باید سرنوشت یک ملت تعیین شود، کافی است. رشد علمی کشور، افزایش قدرت تولید و توسعه فناوری، از آثاری است که تربیت دانشجو برای جامعه به ارمغان می آورد.
,,
,
۱۶ آذر سالروز گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجوی سال ۱۳۳۲ و به نام روز دانشجو نامگذاری شده است. برای بزرگداشت این روز در اکثر مراکز و واحدهای دانشگاهی کشور برنامه های ویژه ای اجرا شد و حتی در برخی از آنها چهره های شاخص کشوری نیز حضور پیدا کردند.
,,
,
اما برخلاف آنها در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان هشترود اثری از روز دانشجو دیده نشد و دانشجویان این دانشگاهاین روز را احساس نکردند.
,,
,
شاید در طول یکسال مهمترین برنامه برای بیان جایگاه ویژه دانشجویان و نقش بی بدیل این قشر در شکوفائی کشور و منطقه همین ۱۶ آذر است تا به این بهانه از دانشجویان برتر و تاثیرگذار تقدیر کرد اما دانشگاه آزاد هشترود به راحتی از این امر مهم گذشتن و عامل حیاتی خود که همان دانشجویان را به باد فراموشی سپرد.
,,
,
برای عدم برگزاری مراسم دلیل دارم اما رسانه ای نخواهم کرد
, برای عدم برگزاری مراسم دلیل دارم اما رسانه ای نخواهم کرد, برای عدم برگزاری مراسم دلیل دارم اما رسانه ای نخواهم کرد,,
,
محمد حسین زاده مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود در پاسخ به این سوال خبرنگار ما در مورد علل عدم برگزاری روز دانشجو در این دانشگاه گفت: برای عدم برگزاری مراسم روز دانشجو علتی وجود دارد اما تمایلی ندارم رسانه ای کنم.
, محمد حسین زاده مقدم, خبرنگار ما, خبرنگار ما,,
,
هر چند حسین زاده به همین جمله اکتفا کرد و علت خود را بیان نکرد اما شاید این عدم برگزاری با حاشیه های موجود در دانشگاه از جمله شایعات در مورد تغییر رئیس دانشگاه آزاد هشترود بی ارتباط نباشد.
,,
,
اما باید منتظر ماند و دید که دلیل رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هشترود برای گرامیداشت روز دانشجو چه بوده است؟ نبود منابع مالی، مسائل سیاسی و یا دلخوربودن از شایعات. پاسخی که زمان آن را روش خواهد کرد.
,,
,
گفتنی است، هم اکنون ۵۳۰ دانشجو در رشته های مختلف کاردانی , کارشناسی و ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد هشترود مشغول تحصیل هستند.
,,
,
,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه